null Etelä-Karjalan alueen yhteisessä Kesäksi Duuniin -rekrytapahtumassa on runsaasti työpaikkoja tarjolla

Kaakkois-Suomen TE-palvelut, EURES, Imatran kaupunki, Ohjaamo Imatra, Lappeenrannan kaupunki, Ohjaamo Lappeenranta ja Saimaan ammattiopisto Sampo järjestävät yhteistyössä Kesäksi duuniin -rekrytapahtuman perjantaina 22.1.2021 kello 13–15 verkkotapahtumana. Tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan tällä hetkellä 23 työnantajaa ja tarjolla on satoja työpaikkoja. Tapahtumassa työnhakijat pääsevät tutustumaan avoimiin kesä- ja kausityöpaikkoihin sekä pidempiaikaisiinkin työmahdollisuuksiin turvallisesti Tavata.events -alustalla verkossa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille työnhakijoille, sekä nuorille että kokeneemmille ja tapahtumassa on mahdollisuus saada neuvoja työnhakuun ja apua CV-varikolta työnhakuasiakirjoihin.

Rekisteröidy alustalle ja liity koodilla tapahtumaan

Kesäksi duuniin -rekrytapahtuma on avoinna kuukauden ajan verkossa, joten tietoja voi etsiä vielä tapahtuman jälkeenkin 5.2.2021 asti. Tapahtuma on jo avoinna työnhakijoille, ja tapahtumaan pääsee sisälle kirjautumalla alustalle ja itse tapahtumaan koodilla REEHZ4. Varsinaisena rekrytapahtumapäivänä eli 22.1. päälavalla on ohjelmaa klo 13.00-15.00, jolloin yritysten edustajat, oppilaitokset ja yhteistyökumppanit ovat virtuaaliständeillä ja keskusteluhuoneissa paikalla. "Nyt kannattaa viimeistään olla liikkeellä kesätyöpaikkojen etsinnässä", vinkkaa Yrityspalvelujen asiantuntija Virpi Siiri Kaakkois-Suomen TE-toimistosta. "Välttääkseen viime hetken ruuhkaa työnhakijoiden kannattaa kirjautua tapahtuma-alustalle jo etukäteen. Samalla voi käydä tutustumassa tapahtumassa mukana oleviin yrityksiin ja työpaikkoihin."

Tapahtumassa mukana olevat työnantajat:

Attendo Oy, Eksote, Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Fegato Oy/Eezy VMP, Go On Lappeenranta, Holiday Club Resorts Oy/Saimaa, ITA Nordic Oy, Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ Henkka, Karelia Lines Oy, Kemira Chemicals Oy, Lappeenrannan Energia Oy, Lappeenrannan palvelukeskussäätiö, Maatalousyritys kasvinviljelytila Teuvo Närvänen, Meita, Nordea, Puuilo Oy, Refinec Oy, Saimaan Tukipalvelut Oy, Saimaan Työpalvelu Oy, Savitaipaleen Vanhaintuki ry, Suomen Vitamiinikeskus Oy, Sunrob Robotics Oy, Tempro Oy

Katso ohjeet miten pääset mukaan tapahtumaan:

Linkki Kesäksi Duuniin -rekrytapahtuman verkkosivuille (kesaksiduuniin.fi)

Facebookissa: @kesaksiduuniin

Instagramissa: @kesaksiduuniin

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Virpi Siiri

Asiantuntija, Yrityspalvelut, Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto,
puh. 0295 042 270,
virpi.siiri@te-toimisto.fi