null Kaakkois-Suomi: Haminan toimipaikka suljettuna kesä-heinäkuussa 2015

Kaakkois-Suomen TE-palvelujen Haminan toimipaikan käyntiasiointi on suljettuna 22.6.–31.7.2015 henkilöstön kesälomakauden ajan.

Toimipaikan asiakkaiden työnhaku pyritään järjestämään siten, ettei tuona aikana ole tarvetta käyntiasioinnille.

  • Mikäli sellaista kuitenkin ilmenee, asiakkaita kehotetaan tarkastamaan ensin, voiko asian hoitaa verkossa ja ottamaan sen jälkeen tarvittaessa yhteyttä puhelimitse.
  • Haminan työssä olevat asiantuntijat palvelevat asiakkaita normaalisti puhelimitse.

TE-palvelujen toimipaikat Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa palvelevat kesäajan normaalisti. Yhteystiedot sekä puhelin- ja käyntiasioinnin asiakaspalveluajat Yhteystiedot-sivuilta.

Kesäaikana kannattaa hyödyntää verkkopalveluja

TE-palvelujen verkkopalvelujen kautta työnhakija-asiakkaat voivat hoitaa suurimman osan ilmoitusasioista TE-toimistoon.

  • Oma asiointi -palvelussa voi mm. aloittaa työnhaun, ilmoittaa sen muutoksista ja päättää työnhaun, katsoa oman työnhakua edistävän suunnitelman ja ilmoittaa sovittujen tehtävien etenemisestä, katsoa omia työttömyysturvatietoja ja antaa pyydetyt selvitykset, kertoa saiko työn, kun on saanut työtarjouksen, jättää TE-toimistolle yhteydenottopyynnön ja pitää omat yhteystiedot ajan tasalla.
  • Lisäksi verkkopalvelujen kautta voi julkaista oman työnhakuesittelynsä CV-netissä, hakea työvoimakoulutuksiin sekä seurata avoimia työpaikkoja.
  • Verkossa asiointiin tarvitaan verkkopankkitunnukset tai sirullinen henkilökortti.

Mikäli verkkopalvelujen käytössä on ongelmia tai asiaa ei voi hoitaa niiden kautta, valtakunnalliset ja Kaakkois-Suomen puhelinpalvelut ovat aina käytettävissä.

Jos asia vaatii asiantuntijan tapaamista, Kotkassa voi asioida maanantaisin ilman ajanvarausta ja muina päivinä ajanvarauksella.