null Näytteilleasettajaksi maahanmuuttajien koulutus- ja rekrymessuille Kotkassa 15.10.

Maahanmuuttajien koulutus- ja rekrymessut ovat taas täällä teemalla "Osaaminen käyttöön!"

Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia järjestää Maahanmuuttajien koulutus- ja rekrymessut teemalla Osaaminen käyttöön!. Messut järjestetään tänä vuonna Kotkan Höyrypanimolla keskiviikkona 15.10.2014 kello 10-15.

Palmenia järjesti messut viime vuona Kouvolassa, jolloin messut keräsivät yli 400 osallistujaa ja 32 näytteilleasettajaa koko Kymenlaaksosta.

Messut ovat kohtaamispaikka ja keskustelufoorumi kaikille Kaakkois-Suomessa asuville maahanmuuttajille, alueella opiskeleville ulkomaisille opiskelijoille, työnantajille, oppilaitoksille, kansalaisjärjestöille ja etujärjestöille. Pääteemoina on maahanmuuttajien työllistyminen ja koulutus sekä työllistymisen tukeminen.

Messuilla on sekä eri näytteilleasettajien messuosastoja, erilaisia toimialaesittelyjä, luentoja, infoja, tietoiskuja, sekä käytännön ohjausta ja neuvontaa työnhakijoille ja työnantajille.

Osallistuminen sekä yleisölle että näytteilleasettajille on maksutonta. Ilmoittautuminen näytteilleasettajille on auennut osoitteessa rekrymessut.fi kohdassa Näytteilleasettajille.

Messujen juontajana toimii Monikulttuurisen toimintakeskus Myllyn toiminnanjohtaja Michael Baumberger.

Lisätietoja: