null Tammikuun rekrytapahtumissa työnantajat ja työnhakijat kohtaavat verkossa

Totuttuun tapaan Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa on järjestetty maksuttomat rekrytapahtumat tammi-helmikuun vaihteessa. Syksyn aikana ryhdyimme pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja tapahtumien järjestelyyn, eikä jatkuva koronatilanne yhtään helpottanut asiaa. Ainoaksi ratkaisuksi jäi tapahtuman järjestäminen verkossa, jotta työnantajien ja työntekijöiden turvalliset kohtaamiset voidaan mahdollistaa.

Etelä-Karjalassa Kesäksi duuniin ja Kymenlaaksossa Duunitreffit

Pienemmistä tapahtumista tehdään verkossa koko maakunnan tapahtumat. Kesäksi duuniin järjestetään koko Etelä-Karjalan alueelle ja Duunitreffit laajennetaan koko Kymenlaakson alueelle. Lisäksi Etelä-Karjalassa pidetään rekrytapahtuman etkot, eli Kesäduunikuntoon myös verkossa. Tapahtumat järjestetään kaikki Tavata.events -alustalla. Työnhakijoiden kirjautuminen tapahtumaan avataan tammikuun aikana seuraavasti: Kesäksi duuniin tapahtumaan 8.1. ja Duunitreffeille 15.1. Viime hetken ruuhkaa välttääkseen työnhakijoiden kannattaa kirjautua tapahtuma-alustalle jo etukäteen. Varsinaisina rekrytapahtumapäivinä päälavalla on ohjelmaa ja yritysten edustajat, oppilaitokset ja yhteistyökumppanit ovat virtuaaliständeillä ja keskusteluhuoneissa paikalla.

Kesäduunikuntoon (Etelä-Karjala) 15.1.2021 klo 15.00 - 17.00

Kesäksi duuniin 22.1.2021 klo 13.00 - 15.00

Duunitreffit 28.1.2021 klo 14.00 - 17.00

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on avattu

Rekrytointitapahtumissa työnantajat pääsevät esittelemään yritystä, kasvattamaan yrityksen brändiä ja hakemaan sopivia työntekijöitä niin kesä- kuin kausityöpaikkoihin tai pidempiaikaisiinkin työmahdollisuuksiin. Maksuttomaan tapahtumaan on näytteilleasettajien ilmoittautuminen parhaillaan käynnissä, ilmoittautua voi oheisten linkkien kautta:

Etelä-Karjalan alueen näytteilleasettajat

Kymenlaakson alueen näytteilleasettajat