null TE-toimisto suljettuna 25.10. ja verkkoasioinnissa katkos

Kaikki TE-toimistot sekä valtakunnallinen puhelinpalvelu Työlinja ovat kiinni perjantaina 25.10.2013. Perjantaina TE-toimistoissa ei ole myöskään puhelinpalvelua.

Verkkoasiointipalvelut ovat kokonaan poissa käytöstä torstain 24.10. klo 17 ja maanantain 28.10. klo 12 välillä. Tämän jälkeen verkkoasiointipalvelut otetaan takaisin käyttöön vaiheittain, ja kaikki palvelut pyritään avaamaan tiistaihin mennessä.

Palvelukatko johtuu asiakaspalvelujärjestelmän laajasta huoltotyöstä.

Kaakkois-Suomen TE-toimisto pahoittelee palvelukatkoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Työnhakijoiden asiointi huoltokatkon aikana

Mikäli Kaakkois-Suomen TE-toimiston työnhakija-asiakkaan seuraavaksi asiointipäiväksi on sovittu perjantai, TE-toimisto huolehtii, ettei työnhaku pääty.

Työsuhteen päättyessä tai jos työnhaku on tarkoitus muusta syystä käynnistää 21.10. alkavalla viikolla, työnhakijaksi tulee ilmoittautua viimeistään to 24.10.2013 ensisijaisesti verkossa osoitteessa te-palvelut.fi (Ilmoittaudu työnhakijaksi) tai, mikäli se ei ole mahdollista, asioimalla TE-toimistossa. Jos se ei ole mahdollista, TE-toimistoon tulee lähettää sähköpostiviesti osoitteeseen kirjaamo.kaakkois-suomi@te-toimisto.fi, jossa pyydetään TE-toimistoa ottamaan yhteyttä. Työnhaun aloituspäivä voidaan muuttaa takautuvasti oikeaksi päiväksi - joko perjantaiksi, lauantaiksi tai sunnuntaiksi.

Huoltokatkon aikana verkkosivustosta te-palvelut.fi voi etsiä avoimia työpaikkoja ja työvoimakoulutuksia, jotka näkyvät 24.10. tilanteen mukaisina. Myös tekstisisällöt ovat normaalisti käytössä huoltokatkon aikana.

Työpaikkailmoituksia ei voi lisätä huoltokatkon aikana

Työnantajat eivät voi lisätä, poistaa tai päivittää työpaikkailmoituksia verkkoasioinnin katkoksen aikana. Ilmoitukset, joihin on merkitty viimeinen hakuaika joiksikin näistä päivistä, poistuvat palvelusta normaalisti.