null TE-live: Vaalijalan kuntayhtymä etsii ohjaajia Mikkeliin

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jolla on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Nyt haussa on kolme ohjaajaa Siekkilän palvelukotiin ja lisäksi tarjolla on ohjaajan sijaisuuksia Oravin palvelukodissa.

Siekkilän palvelukoti on 15 aikuisen henkilön yksikkö Mikkelissä. Siekkilä tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja päivätoimintaa vahvan tuen ja ohjauksen tarpeessa oleville kehitysvammaisille henkilöille. Oravin palvelukoti Mikkelin Tupalan kaupunginosassa tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille.

Ohjaajaa toimivat asiakkaiden tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä päivätoimintaympäristöissä. Tehtävät soveltuvat 18 vuotta täyttäneille sosiaali- tai terveysalan ammattilaisille. Eduksi katsotaan kokemus erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden hoito- ja ohjaustyöstä. Vaalijala tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset mahdollisuudet omassa työssä tarvittavan osaamisen kehittämiseen.

 

Katso lisätietoa Siekkilän avoimista tehtävistä tästä.

 

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-live nettisivulla (te-live.fi), Pohjois-Savon TE-palveluiden YouTube -kanavalla tai Facebook -sivuilla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne Pohjois-Savon TE-palveluiden YouTube-kanavalle.

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 30. syyskuuta 2021, 09:00
Päättyy Päättyy: 30. syyskuuta 2021, 09:30

Sijainti Sijainti: online-lähetys

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54