Ajankohtaista

Otsikko
null Osallistu TEKIJÄ2022-tapahtumaan Forssassa

Tervetuloa TEKIJÄ2022-tapahtumaan!

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma TEKIJÄ, kokoaa yhteen Hämeenlinnan ja Forssan seudun opiskelijat, työnhakijat, yrittäjyydestä kiinnostuneet ja eri alojen yritykset, oppilaitokset ja työllisyyden hoidon toimijat. Tapahtumaa on järjestetty jo yhdeksänä vuonna.

Tapahtumalla halutaan välittää keskitetysti tietoa alueen työpaikoista ja oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista sekä saada työmarkkinoiden osaajat ja työnantajat kohtaamaan.

Tekijä-tapahtuma toteutetaan tänä vuonna pelkästään virtuaalitapahtumana. Tekijä-tapahtuma järjestetään Forssassa 25.1.2022 klo 10-15 ja Hämeenlinnassa 8.2.2022 klo 9-16. Käytössä on virtuaalinen alusta Tavata, jonka kautta on mahdollisuus tutustua näytteilleasettajien tarjontaan ja seurata ohjelmaa sekä verkostoitua ja löytää hyviä kontakteja.

Seuraa Tekijä-tapahtuman sivustoa ja sosiaalisen median kanavia (Facebook ja Instagram) niin saat tietoa tapahtumaan osallistuvista näytteilleasettajista ja ohjelmasta.

Tapahtumiin on vapaa pääsy!

Miten osallistut tapahtumaan?

  1. Rekisteröidy Tavata-alustalle viimeistään silloin, kun tapahtuma alkaa. Rekisteröitymisvaiheessa kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä mitä haet tapahtumalta; työpaikkaa, kesätyötä, harjoittelua tms. jolloin löydät helpommin juuri sinua hyödyttäviä kontakteja.
  2. Liity tapahtuman alkaessa mukaan koodilla, jonka löydät Tekijän verkkosivuilta ja Facebookista sekä Instagramista.

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 25. tammikuuta 2022, 10:00
Päättyy Päättyy: 25. tammikuuta 2022, 15:00

Sijainti Sijainti: Verkossa

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54