Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

TE-toimiston valmennukset ja koulutukset käynnissä lähes poikkeuksetta - koulutukset muutettu pääosin etäopinnoiksi

TE-toimiston ja ELY-keskuksen työnhakijoille tarjoamat valmennus- ja koulutuspalvelut on poikkeustilanteen takia muutettu pääosin etäopinnoiksi tai niille on järjestetty muita toteutustapoja.

Valmennus- ja koulutuspalveluita ovat ura- ja työnhakuvalmennukset sekä työvoimakoulutukset ja yritysten kanssa toteutettavat yhteishankintakoulutukset.

TE-toimiston asiakkaat voivat hakeutua koulutuksiin ja valmennuksiin normaaliin tapaan. Uusissa palveluhankinnoissa huomioidaan koronaviruksen aiheuttama tilanne ja varmistetaan, että asiakkaat voivat osallistua palveluihin etäopiskelun mahdollisuuksia hyödyntäen.

Valmennukset ovat siirtyneet verkkoon

TE-toimiston asiakkaille on tällä hetkellä tarjolla verkossa toteutettavaa uravalmennusta ja työhönvalmennusta, joihin on jatkuva haku.

Valmennukset ovat myös lomautettujen ja työttömäksi joutuneiden yrittäjien hyödynnettävissä. Uravalmennus tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden hyödyntää lomautusaika omien uravaihtoehtojen kartoittamiseen.

Haussa oleviin valmennuksiin voit tutustua tapahtumakalenterissamme.

Työvoimakoulutuksiin voi hakeutua normaalisti

Työvoimakoulutukset on muutettu pääosin etäopintoina suoritettaviksi. Vain muutama käynnissä oleva koulutus on jouduttu perumaan tai siirtämään myöhempään ajankohtaan.

Työvoimakoulutusten hakupalvelussa on ajantasaiset tiedot koulutuksista ja muutoksia päivitetään hakuilmoituksiin.

Valmennukset ja työvoimakoulutukset ovat työllistymistä edistäviä palveluita, ja niiden aikana asiakas saa normaalisti työttömyysetuutta.


Oma
asiointi