Sydöstra Finlands arbets- och näringsbyrå

Kaakkois-Suomen TE-toimisto

Kaakkois-Suomen TE-toimisto tarjoaa TE-palveluja työnhakijoille, työnantajille, yrityksille ja yhteistyökumppaneille Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakunnissa. TE-toimiston toimipaikat sijaitsevat Imatralla, Haminassa, Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

Näin asioit kanssamme koronavirusepidemian aikana

Käytä asiointiin ensisijaisesti sähköistä Oma asiointi -palveluamme. Voit hoitaa suurimman osan asioinnista henkilöasiakkaan verkkopalvelussa sekä yritysten ja työnantajien verkkopalvelussa. Ruuhkautumisen välittämiseksi, soitathan TE-puhelinpalveluihin vain kiireellisissä tilanteissa. Puhelinpalvelut palvelevat arkisin klo 9.00-16.15.

Asiointi koronatilanteessa

Imatran, Lappeenrannan ja Kotkan asiointipisteet ovat avoinna ma-pe aamupäivisin klo 9.00 – 12.00 1.6.2021 alkaen. Kouvolan asiointipiste palvelee Kymenlaaksossa normaalisti ma-pe klo 9.00–16.00. Haminan Kelan yhteispalvelupiste on edelleen suljettuna.

 • Pyydämme asiakkaitamme asioimaan ensisijaisesti Oma asiointi –palvelussa verkon kautta tai puhelimitse. Jos sinulla on flunssan oireita, noudatathan THL:n ohjeita ja jää kotiin. Mikäli tarvitsemme sinulta lisätietoja, soitamme sinulle 0295 042 -alkuisesta numerosta.  
 • Asiointia rajoitetaan avoinna olevien asiointipisteiden asiakastiloissa. Suosittelemme asioimaan verkossa Oma asiointi -palvelussa tai puhelimitse. Asiakastilat ovat käytössäsi ainoastaan, jos:
  • et pysty ilmoittautumaan työnhakijaksi verkon kautta ja tarvitset apua paperisen ilmoittautumislomakkeen täytössä.
  • haluat jättää meille asiakirjoja. Voit kuitenkin jättää asiakirjat meille myös oven ulkopuolella olevaan asiointipostilaatikkoon, lähettää ne turvasähköpostilla tai postitse.
 • Linkki turvaviestipalveluun
   
 • Joudumme myös rajoittamaan asiakkaiden määrää asiakastiloissa huolehtiaksemme asioinnin turvallisuudesta. Itsepalvelupäätteet eivät ole käytössä. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia asioinnin ajan. Muistathan myös huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.
 • Kaikki asiakastapaamiset tapahtuvat puhelin- tai videopuhelutapaamisina.
 • Kaikki tapahtumat järjestetään toistaiseksi verkossa.
 • Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella ja jättämällä sen asiointipostilaatikkoon. Työttömäksi työnhakijaksi ilmoittautuminen onnistuu myös päivämääräleimatulla lomakkeella. Palauta lomake asiointipostilaatikkoon tai postitse kahden viikon kuluessa.

Olemme myös somessa

Pikalinkkejä

EVENEMANGSKALENDER

© Arbets- och näringsministeriet 2021