Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Meirän Rekry 2024 järjestetään Seinäjoki Areenalla 17.1.2024. Mukana myös Opinlakeus-messut!

Meirän Rekry 2024 ke 17.1.2024 klo 14–18, Seinäjoki Areena.

Alkuvuoden suurimpiin kuuluva rekrytointitapahtuma Meirän Rekry kokoaa jälleen yhteen eri alojen työnantajat sekä työnhakijat ke 17.1.2024 klo 14.00–18.00. Meirän Rekry -messuilla kävijät saavat tutustua näytteilleasettajiksi saapuneisiin työnantajiin ja heidän avoimiin työpaikkoihinsa. Tässä tapahtumassa vuorovaikutus toisen osapuolen kanssa käy matalalla kynnyksellä. Messuilla on luvassa myös oheisohjelmaa sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja.

Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen on jo avoinna

Vuoden 2023 Meirän Rekryssä vieraili yli 2000 kävijää ja mukana messuilla oli yli 60 näytteilleasettajaa. Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen on avoinna jo nyt. Ilmoittautumalla mukaan hyvissä ajoin varmistat messupaikan lisäksi myös näkyvyyden messumarkkinoinnissamme. Messupaikka Meirän Rekry -tapahtumassa on näytteilleasettajille maksuton.

Näytteilleasettajaksi voit ilmoittautua oheisen linkin kautta:
Meirän Rekry 2024 -rekrytointitapahtuman näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen (webropolsurveys.com)

Vuoden 2024 messuilla mukana myös Opinlakeus-messut

Opinlakeus oppilaitosverkoston koulutusmessut järjestetään Seinäjoki Areenan B-hallissa 17.–18.1.2024 teemalla tulevaisuus ei tapahdu, se tehdään. Messuille odotetaan yli 8000 kävijää tutustumaan erilaisiin kouluttautumisvaihtoehtoihin.

​​​​​​​Meirän Rekry yhdessä Opinlakeus-messujen kanssa tarjoavat niin työpaikkaa kuin jatko-opiskelupaikkaa etsiville nuorille ja aikuisille erinomaisen mahdollisuuden tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin. Henkilökohtaiset keskustelut työnantajien, koulutuksen järjestäjien ja opiskelijoiden kanssa ovat loistava tapa saada tietoa, käytännön vinkkejä ja rohkeutta omaan ammattivalintaan ja urasuunnitteluun.

Merkkaa tapahtumat kalenteriin jo nyt. Nähdään tammikuussa messuilla!

 

Päivitetty: 16.08.2023