Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Poikkeukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiointipaikkojen aukioloajoissa jatkuvat 31.10. asti

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto jatkaa nykyisiä asiointipaikkojen poikkeusaukioloaikoja Pohjois-Pohjanmaalla 1.9.–31.10.2021. TE-toimiston kanssa asioidessa kannattaa nyt suosia Oma asiointi -verkkopalvelua ja puhelinpalveluja. Puhelinpalvelut ovat käytettävissä normaalisti.

Asiointipaikoista palvelee Oulun Uusikadun asiointipaikka (Uusikatu 52), joka on avoinna arkisin klo 9–16. Pudasjärven, Raahen, Kuusamon, Haapajärven ja Ylivieskan asiointipaikoissa asiakaspalvelu toteutetaan etäyhteyksillä tai puhelimitse 31.10.2021 asti. Yhteydenottopyynnön voi jättää Oma asiointi -palvelussa.

Oulun BusinessAsemalla TE-toimiston työnantaja-asiakkaiden palvelu toteutetaan etäyhteyksillä tai puhelimitse 31.10. asti. Yhteydenottopyynnön voi jättää Oma asiointi -palvelussa.

Voit hoitaa suuren osan työnhakija-asioinnista verkossa: ilmoittautua työnhakijaksi, ilmoittaa työnhaun päättymisestä tai muista muutoksista, hakea työvoimakoulutuksiin, tarkistaa sinua koskevat lausunnot ja selvityspyynnöt, vastata työtarjouksiin, hoitaa työllistymissuunnitelmaan liittyviä asioita sekä lähettää yhteydenottopyynnön.

Työnantaja-asiakkaana voit Oma asiointi -palvelussa puolestaan hoitaa työpaikkailmoituksiin liittyviä asioita, jättää yhteydenottopyynnön, seurata työpaikkailmoitukseesi tehtyjä työnhakijaesittelyjä sekä hoitaa palkkatukeen ja työkokeiluun liittyviä asioita.

Neuvontaa ja TE-palveluja on saatavilla myös Pohjois-Pohjanmaan Ohjaamoista ja viranomaisten yhteisistä palvelupisteistä. Niiden aukioloajat löytyvät organisaatioiden omilta verkkosivuilta.

Asiakirjat voit toimittaa sähköisesti Oma asiointi -palvelussa tai Turvaviesti-palvelulla Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kirjaamoon. Paperiposti kannattaa lähettää osoitteeseen Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Kirjaamo, Sepänkatu 20, 90100 Oulu.

Lisätietoja ja hyödyllisiä linkkejä: