Ajankohtaiset

<< Takaisin

Jyväskylän toimipaikan asiakastietokoneet otetaan uudelleen käyttöön 20.7. työnhakuun liittyvissä asioissa

Asiakastietokoneet eli itsepalvelupäätteet otetaan uudelleen käyttöön Jyväskylän toimipaikassa maanantaina 20.7. Tietokoneet on tarkoitettu vain työnhakuun ja koulutusasioiden hoitoon.

Asioithan toimipaikassa vain terveenä. Myös muut asiointikanavamme ovat käytössäsi: sähköinen Oma asiointi -palvelu sekä puhelinpalvelut. 

Pidämme erityistä huolta asiakastilojen turvallisuudesta korona-aikana ja itsepalvelupäätteet puhdistetaan jokaisen käyttäjän jälkeen. Suojaathan itseäsi ja muita tartunnoilta noudattamalla toimipaikassa olevia turvallisuusohjeita:

  • Pidä riittävä etäisyys muihin ihmisiin.
  • Jos sinua yskittää tai aivastuttaa, yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yksi tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
  • Käytä toimipaikassa tarjolla olevaa alkoholipohjaista käsihuuhdetta, kun saavut toimipaikkaan ja muuten tarvittaessa, esimerkiksi kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.

Asiakirjoja voi edelleen tarvittaessa jättää toimipaikkojen sisäänkäyntien luona oleviin postilaatikoihin, joita tyhjennetään arkipäivisin päivittäin.

Käytäthän edelleen ensisijaisesti sähköistä Oma asiointi -palvelua asioidessasi kanssamme: se on nopein asiointitapa. Kaikki Keski-Suomen TE-toimiston yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.

Lue lisää koronaviruksen tarttumisesta ja virukselta suojautumisesta THL:n sivuilta.


Oma
asiointi