Pohjois-Karjalan TE-toimisto

Näillä sivuilla kerromme Pohjois-Karjalan TE-toimiston asioimiskäytännöistä sekä paikallisista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.

Huom!

Toivomme sinun asioivan TE-palveluissa ensisijaisesti Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Jos et voi käyttää verkkopalvelua, voit asioida puhelinpalvelussa tai toimipaikoissamme.

Työnhaku tulee käynnistää ensisijaisesti Oma asiointi -palvelussa, jonka jälkeen otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä kahden viikon sisällä työnhaun käynnistymisestä. Verkkopalvelusta näet myös työnhakusi tilanteen tai voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Jos sinulla on flunssan kaltaisia oireita, niin hoidathan asiasi verkko- tai puhelinpalvelussa, kiitos!

 

Seuraa meitä myös somessa

 

 

Uutiset

null Työnantaja, tapaat työntekijät jatkossa Työmarkkinatorilla!

Työnantajan ja työntekijän kohtaaminen helpottui toukokuun alusta lähtien, kun Työmarkkinatorin käyttö laajeni. Muutoksen myötä valtakunnallinen te-palvelut.fi-osoite ohjaa nyt osoitteeseen tyomarkkinatori.fi.

Työt ja niiden tekijät kohtaavat toisensa toukokuusta alkaen entistä helpommin, kun työnantajan ja työnhakijan asiointikanavat siirtyvät Työmarkkinatorille. Muutoksen myötä valtakunnallinen te-palvelut.fi-sivusto sulkeutui, ja myös Oma asiointi -palveluun ohjataan Työmarkkinatorin kautta.

Jatkossa voit jättää työpaikkailmoituksen Työmarkkinatorille, selata palveluun jätettyjä työnhakuprofiileja sekä saada ehdotuksia sopivista työntekijöistä. Samasta palvelusta löydät myös muuta tietoa yrittämiseen ja työnantajana toimimiseen.

Löydä osaava tekijä

Työnantajana voit etsiä Työmarkkinatorille tallennetuista työnhakuprofiileista sopivia työntekijöitä ilman, että jätät työpaikkailmoitusta.

Toukokuussa palveluun jätettyjen työnhakuprofiilien määrä kasvaa, kun uuden työnhakumallin myötä työttömiä työnhakijoita ja oma-aloitteisesti uutta työtä hakevia ohjataan tekemään työnhakuprofiili Työmarkkinatorille.

Jos työnantajana on tarve käyttää vanhaa Työnantajan Oma asiointipalvelua tai avointa työpaikan ilmoittamislomaketta, linkit löytyvät toukokuusta alkaen Työmarkkinatorilta. Työpaikkailmoitukset nousevat näkyviin sekä Työmarkkinatorille että Avoimet työpaikat -palveluun.

Ilmoituksen jättämisen jälkeen Työmarkkinatori ehdottaa työnhakuprofiilien joukosta sopivia osaajia. Voit lisäksi ottaa suoraan yhteyttä työnhakuprofiilin jättäneisiin henkilöihin, jolloin viestit työnantajan ja työnhakijan välillä liikkuvat Työmarkkinatorin kautta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä mielenkiintoisen osaamisen omaaviin hakijoihin. Tällöin viestit työantajan ja työnhakijan välillä liikkuvat anonymiteetin takia Työmarkkinatorin kautta.

Tietoa yrittäjyyteen ja työnantajan kohtaamiin eri tilanteisiin liittyen

Työmarkkinatorin tietosisällöistä ja TE-palvelujen asiantuntijoilta saat lisätietoa, jos pohdit esimerkiksi yrityksen perustamista ja toiminnan kehittämistä, haluat palkata työntekijän, kehittää henkilöstön osaamista, tai haluat selvittää yrityksen taloudellisen tilanteen vaikutuksia henkilöstöön.

Työmarkkinatorilta työpaikkailmoitukset julkaistaan myös kansainvälisen työnvälityksen EURES-portaaliin. Löydät palvelusta apua lisäksi ulkomaisen työvoiman rekrytointikysymyksiin.

Tiedotteet

Otsikko

TAPAHTUMAKALENTERI

Päivitetty: 18.08.2023