Työnhaun ja urasuunnittelun webinaarit

Työnhaun ja urasuunnittelun webinaareja voit hyödyntää, olitpa tällä hetkellä lomautettu, työnhakija tai työssäkäyvä. Webinaareissa saat vinkkejä, miten hioa omat työnhakutaidot kuntoon sekä eväitä urasuunnitteluun. 

Webinaareihin osallistuminen on maksutonta ja helppoa. Sinun ei tarvitse olla yhteydessä TE-toimistoon tai ilmoittautua webinaariin ennakkoon. 

Osallistuaksesi webinaariin tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Käytäthän webinaariin kirjautuessasi vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi.

Webinaarit tallennetaan ja tallennelinkit löytyvät tämän verkkosivun lopusta. 

Toukokuun webinaarit:
4.5. LinkedIn työnhaussa
5.5. Alueen työelämänäkymät ja menestyvät yritykset, piilotyöpaikat
7.5. Työhaastattelu

Uusia webinaareja on tulossa. Ilmoitamme niistä tällä sivulla, kun webinaarien ajankohdat varmistuvat.

Tallenteet

Eväitä urasuunnitteluun (youtube.com)Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen (youtube.com) Osaamisen kehittämisen mahdollisuudet (youtube.com)Työnhakuasiakirjat osa 1: työhakemus (youtube.com)Työnhakuasiakirjat osa 2: ansioluettelo (youtube.com)Myyntitaidot työnhaussa, hissipuhe (youtube.com)Sosiaalinen media työnhaussa (youtube.com) LinkedIn työnhaussa (youtube.com) Alueen työelämänäkymät ja menestyvät yritykset, piilotyöpaikat (youtube.com)Työhaastattelu (youtube.com)LinkedIn työnhaussa (youtube.com)Alueen työllisyysnäkymät ja piilotyöpaikat (youtube.com)Työhaastattelu (youtube.com)

Toteutettu yhteistyössä: Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja Valmennuskeskus Public

Oma
asiointi