Ajankohtaista

 

null Treffaa työnantajat Duunitreffeillä!

Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Kouvolan, Kotkan ja Haminan kaupungit, Ohjaamo Kouvola, Ohjaamo Kotka, Ohjaamo Hamina sekä Ekami järjestävät yhteistyössä Duunitreffit -rekrytapahtuman torstaina 28.01.2021 klo 14.00 - 17.00 verkkotapahtumana. Poikkeuksena edellisvuosiin tapahtuma järjestetään täysin verkossa ja koko Kymenlaakson alueen työnantajille ja työntekijöille samaan aikaan. Tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan 38 näytteilleasettajaa ja tarjolla on yli 500 työpaikkaa erilaisiin työtehtäviin. Tapahtumassa työnhakijat pääsevät tutustumaan avoimiin kesä- ja kausityöpaikkoihin sekä pidempiaikaisiinkin työmahdollisuuksiin turvallisesti Tavata.events -alustalla verkossa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille työnhakijoille, sekä nuorille että kokeneemmille ja tapahtumassa on mahdollisuus saada neuvoja työnhakuun ja apua CV-varikolta työnhakuasiakirjoihin.

Rekisteröidy alustalle ja liity koodilla tapahtumaan

Duunitreffit -rekrytapahtuma on avoinna kuukauden ajan verkossa, joten tietoja voi etsiä vielä tapahtuman jälkeenkin 12.2.2021 asti. Tapahtuma on jo avoinna työnhakijoille, ja tapahtumaan pääsee sisälle kirjautumalla alustalle ja itse tapahtumaan koodilla RE8MI3. Varsinaisena rekrytapahtumapäivänä eli 28.1. päälavalla on ohjelmaa klo 14.00-17.00, jolloin yritysten edustajat, oppilaitokset ja yhteistyökumppanit ovat virtuaaliständeillä ja keskusteluhuoneissa paikalla. "Nyt kannattaa viimeistään olla liikkeellä kesätyöpaikkojen etsinnässä, ettei jää ilman", vinkkaa Yrityspalvelujen asiantuntija Kaisu Marttila Kaakkois-Suomen TE-toimistosta. "Välttääkseen viime hetken ruuhkaa työnhakijoiden kannattaa kirjautua tapahtuma-alustalle jo etukäteen. Samalla voi käydä tutustumassa tapahtumassa mukana oleviin yrityksiin ja työpaikkoihin."

Tapahtumassa mukana olevat näytteilleasettajat

AFRY Finland Oy, Alina Hoivatiimi Oy, Attendo Oy, Colombier, Cursor Oy, Eezy Ura, Eezy VMP Kouvola, Ekami, Haminan nuorisopalvelut, Haminan nuorisovaltuusto, Haminan kaupunki, Haminan Yrittäjät ry, Henkilöstöpalvelu HIRMU, Hesburger, Humana, Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom/Henkilökohtaisen avun keskus Henkka, Kaakonkulman 4H-yhdistys, Kotkan kaupunki / Ohjaamo Kotka, Kouvolan kaupunki / Ohjaamo Kouvola, KSS Energia Oy, Kymenlaakson kesäyliopisto, Kymen Seudun Osuuskauppa, Lidl Suomi Oy, Lumon Oy, Pesupalvelu P. O. Ikonen, Prefere Resins Finland Oy, Ravimäkipalvelut Oy, Rejlers Finland Oy, R-kioski Oy, Sarastia Rekry Oy, Sotek-säätiö sr., Stora Enso, Suoramarkkinointi Mega Oy, Tiinaliisa Oy/Eezy VMP Kotka Hamina, Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy, UPM Kymi ja Virolahden kunta.

 

duunitreffit.fi

Facebookissa: @duunitreffit

Instagramissa: @duunitreffit

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Asiantuntija, Yrityspalvelut,

Kaisu Marttila, puh. 0295 042 054, kaisu.marttila@te-toimisto.fi