Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Musiikkitalon rakennustöiden vaikutus asiointiin Turun toimipaikassa

Kun olet tulossa asioimaan Turun toimipaikkaamme, ota huomioon, että Valtion virastotalon ympäristössä on käynnissä musiikkitalon rakentaminen ja sen vuoksi useita eri työmaita. Käynnissä olevat työt vaikuttavat siihen, miten pääset parhaiten saapumaan virastotalolle sekä autopaikoitukseen. Varaa siis riittävästi aikaa paikalle saapumiseen, kun olet tulossa meillä asioimaan.

Voit myös itse seurata rakennuttajan tiedotteita Musiikkitalo Fuugan verkkosivuilta.

Saapuminen virastotalolle

Kulku virastotalolle tapahtuu koko remontin ajan pääsisäänkäynnistä talon etupuolelta. Se on koko rakennustöiden ajan käytettävissä.

Jos olet liikkeellä jalkaisin, pääset rakennustöistä huolimatta aina jotakin reittiä etenemään virastotalon pääsisäänkäynnille. Ajoittain saatat joutua kiertämään hieman pidemmän reitin kautta. Olethan varovainen työmaa-alueella liikkuessasi.

Jos tulet bussilla, varaudu siihen, että aivan virastotalon lähettyvillä ei ole käytössä olevaa bussipysäkkiä. Suunnittele etukäteen, millä pysäkillä jäät pois ja kulje loppumatka jalkaisin.

Jos tulet omalla autolla, kannattaa virastotalolle ajaa takakautta Neitsytpolkua pitkin.

Pysäköinti

Ota huomioon, että rakennustöiden vuoksi kaikki autopaikat eivät ole käytössä ja saatat joutua pysäköimään autosi kauemmas.
Virastotalon etupuolella Itsenäisyydenaukiolla sijaitsee laaja työmaa-alue.

Pysäköintipaikkojen sijainnit voit tarkistaa alla olevasta kuvasta.

  • Inva-paikat löytyvät edelleen Virastotalon etupuolelta, mutta niiden sijainti on hieman muuttunut. Ne löytyvät kuvassa punaisella merkityltä alueelta. Virastotalon etupuolella ei ole muita asiakaspysäköintipaikkoja.
  • Maksulliset asikaspysäköintipaikat löytyvät virastotalon päädystä Paavo Nurmen puistotien varrelta kuvassa sinisellä värillä merkityltä alueelta molemmin puolin katua.
  • ​​​​​​​Virastotalon takapuolelta löytyy parkkipaikka, jossa pysäköinti on ilmaista. Se on kuvassa merkitty vihreällä värillä.
  • Virastotalon takana on myös pienempi pysäköintialue Neitsytpolun ja Samppalinnankadun kulmassa, jossa pysäköinti on sallittua parkkikiekolla. Alue on kuvassa merkitty ruskealla värillä.
     

Ilmakuva virastotalosta jossa pysäkönitipaikat on merkitty värikoodeilla.


Pysäköintimaksun voi suorittaa pysäköintimaksuautomaatin tai pysäköintisovellusten kautta: 

Päivitetty: 17.10.2023