HUOM! Tuetusti työuralle -valmennus on yhdistynyt Uravalmennukset Pohjois-Karjalassa -kokonaisuuteen. Tätä sivua ei enää päivitetä. Katso alta uusi linkki!

Tuetusti työuralle -valmennus (nro 700932)

Huom! Tätä sivua ei enää päivitetä! Tuoreet valmennustiedot löytyvät seuraavalta sivulta:

Tuetusti työuralle -valmennuksessa saat tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojesi suunnitteluun ja rakentamiseen. Valmennus on tarkoitettu yli 30-vuotiaille.

Valmennuksen aikana saat tukea omien vahvuuksiesi löytämiseen ja ohjausta esimerkiksi sähköisessä asioinnissa. Perehdyt oman taloutesi hoitoon ja parannat tietoteknisiä valmiuksiasi. Harjoittelet ryhmätyötaitoja ja rohkaistut edistämään työllistymistäsi. Etsit valmentajan tuella reittejä työelämään ja työllistymiseen. Vahvistat itseluottamustasi ja saat uusia ideoita oman osaamisesi kehittämiseen. Tuettu uravalmennus on yhteistä tekemistä rennolla otteella!

Huom! Valmennusta voidaan toistaiseksi tarjota myös alle 30-vuotiaille.

Valmennuksen toteutus ja kesto

Valmennusta toteutetaan koko Pohjois-Karjalan alueella. Ryhmäkoko valmennuksen aloitukselle on 8 henkilöä/kunta.

Valmennuksen kesto on 30 päivää kolmen kuukauden aikana, omien tarpeidesi ja valmentajan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti.

Yleensä valmennus toteutetaan osittain verkossa ja osittain lähitapaamisina, mutta koronarajoitusten aikana valmennukset järjestetään ensisijaisesti kokonaan verkossa. Myös lähitapaamiset ovat mahdollisia, jos sovit asiasta yhdessä valmentajan kanssa.

Saat meiltä tarvittaessa käyttöösi tietokoneen ja internet-yhteyden verkkovalmennuksen ajaksi. Opastamme sinut myös laitteiden ja ohjelmien käyttöön.

Sisältö

Käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi oma osaaminen ja vahvuudet, työllistymisen ja kouluttautumisen vaihtoehdot ja työelämätietous, mahdollisten työllistymisen esteiden tunnistaminen ja henkilökohtaisen työnhakutilanteen ja -valmiuksien monipuolinen kehittäminen.

Ensimmäisen valmennusviikon aikana hahmotat lähtötilanteesi ja harjoittelet työvälineiden käyttämistä. Selvität osaamisesi ja tunnistat vahvuutesi valmentajan tuella. Mietit, miten voit panostaa omaan hyvinvointiisi. Opit hyödyntämään verkkoa ja voit harjoitella tuetusti sähköistä asiointia sekä saat tietoa tarjolla olevista palveluista. Tutustut ohjatusti eri aloihin ja ammatteihin sekä erilaisiin työpaikkoihin. Valmennus sisältää sekä itsenäistä työskentelyä että ryhmätoimintaa ja lisäksi verkkotyöskentelyä.

Lisätietoja

Tuetusti työuralle -valmennuksen tuottaa Arffman.

Lisätietoja valmennuksesta antaa Roosa Piipponen, 044 784 5899, roosa.piipponen@edu.arffman.fi

Päivitetty: 18.08.2023