Etelä-Savon TE-toimisto

Etelä-Savon TE-toimisto

Mikkelin toimipaikka palvelee osoitteessa Jääkärinkatu 14, Mikkeli.

Etelä-Savon TE-toimiston Mikkelin toimipaikka palvelee osoitteessa Jääkärinkatu 14, Mikkeli. Puhelinnumerot ja postin kulun ohjeet ennallaan.

Poikkeusolon asiakaspalvelutiedote päivitetty 5.1.2021 voimassa toistaiseksi:

Asiakaspalvelua hoidetaan pääsääntöisesti puhelimitse sekä sähköisesti -asiakkaan palvelutarpeen niin vaatiessa terveysturvallisesti kasvokkain

Etelä-Savon TE-toimisto siirsi kaiken asioinnin 18.3.2020 alkaen sähköisiin kanaviin sekä puhelimitse hoidettavaksi. Tämän jälkeen koronatilanteen muututtua  kasvokkaista asiakaspalvelua on järjestetty toimipaikoissa ajanvarauksella syksystä 2020 alkaen. Näin on toimittu, kun asiakkaan palvelutarve on kasvokkaista tapaamista vaatinut. Ilman aikavarausta toimipaikoissamme ei ole tarjolla kasvokkaista palvelua. Käytännettä jatketaan myös vuoden 2021 alusta. Etelä-Savon TE-toimisto pyytää asiakkaitaan käyttämään asioinnissa Oma Asiointi-palvelua TE-palvelut verkkosivuilta. Seuraamme koko ajan koronatilanteen kehitystä ja päivitämme asiointikäytännettä, jolla voimme taata terveydelle turvallisen asiakaspalvelun.

Työnhaun voi käynnistää myös aluehallinnon asiointipalvelussa sekä paperisilla lomakkeilla

Mikäli sähköinen asiointi ei ole mahdollista, työnhaun voi käynnistää toimipisteissä olevilla lomakkeilla ja aluehallinnon yhteisellä asiointipalvelulla. Tällä linjauksella varmistetaan sitä, että kaikkien asiakkaiden työttömyysturva pystytään hoitamaan kaikissa tilanteissa.

Toimipisteissä on postilaatikoita, joihin asiakirjoja voi jättää

Asiakkaat voivat koko ajan jättää asiapapereitaan toimitilojen ulko-ovien vierissä oleviin postilaatikoihin Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Mikkelissä toimipaikan 3.kerros on avoinna asiapapereiden jättämistä varten ja TE-toimiston postilaatikko on toimitilamme katutason ala-aulassa ke 3.11. asti. Siitä eteenpäin postia voi jättää Jääkärinkatu 14 toimipaikkaamme.

TE-toimisto ohjaa asiakkaita vain sellaisiin palveluihin, jotka voidaan pääasiallisesti hoitaa etänä.

Käytä turvapostipalvelua, jos lähetät sähköpostia TE-palveluihin

Jos et voi asioida sähköisten palvelujemme kautta, voit tarvittaessa käyttää luottamuksellisten viestien lähettämiseen turvapostia. Sinulla pitää olla käytössäsi oma sähköpostiosoite. Palvelun pudotusvalikosta voit valita vastaanottajaksi haluamasi viraston kirjaamon, voit liittää viestiin myös liitetiedostoja.

Huom: yllä kuvattu palvelu ei toimi internet explorer selaimella

Tästä voit lähettää tietoturvallisesti sähköpostia te-toimistoon.

Löydät Etelä-Savon TE-palvelut facebookista. Tule somettamaan!

TAPAHTUMAKALENTERI

© Työ- ja elinkeinoministeriö 2021