Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Telatek työllistää Taivalkoskella - Metallialasta kiinnostunut voi työllistyä lyhyellä RekryKoulutuksella

Telatek Works Oy on yksi Suomen suurimmista hitsaavista konepajoista. Helmikuussa alkavassa RekryKoulutuksessa koulutetaan Telatek Works Oy:lle 15 uutta työntekijää levyseppähitsaajan ja osavalmistajan vakituisiin tehtäviin.

Telatek työllistää levyseppähitsaajan suuntauksessa kaikki koulutuksen ja hitsausluokat hyväksytysti suorittaneet opiskelijat toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Myös osavalmistuksen suuntauksessa koulutuksen ja näyttötyön hyväksytysti suorittaneet työllistyvät toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Telatekille.

Koulutukseen voivat hakea TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita metallialasta ja soveltuvat alan työtehtäviin. Aiempaa kokemusta alalta ei tarvita, mutta se katsotaan hakuvaiheessa eduksi.

RekryKoulutuksen järjestävät yhteistyössä Telatek Works Oy sekä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja ELY-keskus. Kouluttajana toimii OSAO. Koulutus toteutetaan OSAOn Taivalkosken yksikössä ja Telatekin Taivalkosken tehtaalla.

Koulutuksesta järjestetään verkkoinfo Microsoft Teamsin välityksellä 20.1. klo 13.00.
Koulutusinfo (teams.microsoft.com)

Haku koulutukseen päättyy 29.1.2021 ja koulutus alkaa 15.2.2021.

Lisätietoja:

  • Telatek Works Oy, Ulla Mäkitalo, konepajapäällikkö, 040 706 1934, ulla.makitalo@telatek.fi
  • OSAO Taivalkosken yksikkö, Esa Lahtela, yksikönjohtaja, 050 570 8759, esa.lahtela@osao.fi
  • Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Jussi Leponiemi, palvelupäällikkö, 0295 056 706, jussi.leponiemi@te-toimisto.fi
  • Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus, Anna-Liisa Holopainen, asiantuntija, Osaaminen ja työelämä yksikkö, 044 436 8212, anna-liisa.holopainen@ely-keskus.fi