Aktuellt

null Yhteisillä voimavaroilla kokonaisvaltaisempia ja vaikuttavampia työnantajapalveluja

Sastamalan kaupunki yhdistää voimavarojaan Pirkanmaan TE-toimiston kanssa. Yhteistyöllä tavoitellaan entistä kokonaisvaltaisempia ja vaikuttavampia työnantajapalveluja yritysten ja muiden työnantajien työvoimatarpeisiin.

- Yhteistyön tavoitteena on parantaa tiedotusta ja neuvontaa työnantajille suunnatusta palvelutarjonnasta ja sitä kautta edistää yritysten ja alueen kasvua ja elinvoimaisuutta. Selkiytämme ja tehostamme tarjolla olevaa palvelutarjontaa yhdistämällä julkisten palveluntarjoajien voimavaroja sekä työnhakijoiden että työnantajien palveluissa, sanoo Tiina Leppäniemi Sastamalan kaupungilta.

- Haluamme kehittää Pirkanmaalla entistä asiakaslähtöisempiä ja tehokkaampia yrittäjyys- ja työnantajapalveluja. Kutsumme mukaan myös muita keskeisiä kumppaneita ja palveluntuottajia, toteaa palvelujohtaja Irene Impiö Pirkanmaan TE-toimistosta.

Työnantajapalveluissa tämä tulee näkymään lisääntyneinä yrityskäynteinä, joiden yhteydessä kartoitetaan yritysten palvelutarpeita. Vastaamme niihin neuvonnalla, ohjauksella ja palvelutuotannon suuntaamisella palvelutarpeiden mukaisesti.  Edistämme osaavan työvoiman saatavuutta suuntaamalla työnhakijoiden palveluja entistä tehokkaammin työelämälähtöisesti ja järjestämme yhteistyössä myös työnantajille suunnattuja tapahtumia.

Sari Korpela, Marja Poussa, Anna Kirjalainen, Tanja Aarnikuru ja Ursula Lumme sitoutuivat toimimaan yhdessä yritysten avuksi.

Lisätietoja

  • palvelujohtaja Irene Impiö, Pirkanmaan TE-toimisto, puh. 0295 045 775
  • työllisyyspalvelupäällikkö Tiina Leppäniemi, Sastamalan kaupunki, puh. 040-6683961
  • elinkeinojohtaja Ursula Lumme, Sastamalan kaupunki, puh. 040-5890606