Työnantajien rekrytointipalvelut

Pirkanmaan TE-toimiston rekrytointipalvelut auttaa työnantajia löytämään osaavaa työvoimaa julkaisemalla työpaikkailmoituksia ja etsimällä sopivia ehdokkaita.

Tavoitat meidät numerosta 0295 045 503 (arkisin 9–16.15). Voit myös asioida verkossa yritysten ja työnantajien Oma asiointi -palvelun kautta, tai voit jättää yhteydenottopyynnön verkkolomakkeen kautta, tai laittamalla viestin osoitteeseen: kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

Avoimen työpaikan ilmoittaminen

Voit ilmoittaa avoimet työpaikat Työmarkkinatorilla. Työmarkkinatorilla voit määritellä ilmoitukseen, millaista osaamista haet tai asettaa vaatimuksia muun muassa hakijoiden koulutustasolle tai kielitaidolle. Työmarkkinatorin kautta pystyt ottamaan yhteyttä kiinnostaviin työnhakijoihin. Voit ilmoittaa avoimet työpaikat myös verkossa Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -palvelussa verkkopalvelutunnuksin tai avoimella lomakkeella ilman tunnuksia.

Ehdokashaku ja rekrytointitapahtumat

Jos haluat löytää ehdokkaita avoimeen työpaikkaan, voit ottaa yhteyttä Pirkanmaan TE-toimiston rekrytointipalveluihin ja sopia ehdokashausta. Toimeksiannossa sovitaan menettelyt muun muassa siitä, millä hakukriteereillä ehdokkaita etsitään. Palvelu on työnantajalle maksuton.

TE-live on uusi interaktiivinen rekrytointi- ja uutiskanavamme, jossa työnantajat ja työntekijät kohtaavat uudella, vuorovaikutteisemmalla tavalla. TE-live tuottaa suoria lähetyksiä ja työnantajat pääsevät itse esittelemään avoimia työpaikkojaan ja vastaamaan kiinnostuneiden työnhakijoiden kysymyksiin. Lähetyksiä voi katsoa myös milloin vain jälkitallenteina YouTube-kanavaltamme. TE-livelähetyksen tallennelinkki jää myös yrityksen käyttöön - jälkitallennettakin katsotaan aktiivisesti.

Palkkatuki ja vuorotteluvapaa

Lue lisää vuorotteluvapaasta ja palkkatuesta alla olevista linkeistä

Uppdaterad: 14.03.2023