Aloittava yrittäjä

Ryhtyisinkö yrittäjäksi?

Kun haluat lisätietoa yritystoiminnan aloittamisesta, sinun kannattaa osallistua yrittäjyyttä tukeville luennoille ja tilaisuuksiin. Yrittäjyys ammattina -verkkoluennolta saat tietoa siitä, millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjä tarvitsee, mitä yrittäminen on ja millaista apua, tukea tai palveluita yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla. Tälle yrittäjyyttä ammattivaihtoehtona pohtiville suunnatulle luennolle osallistuu myös Pirkanmaan TE-palveluiden yrittäjyyden asiantuntija.

Tutustuthan myös Suomi.fi-verkkopalvelun yritysosioon. Sieltä löydät runsaasti tietoa ja neuvoja yrittäjyyden avuksi. Yleisneuvontaa yrittäjyyteen tarjotaan Yritys-Suomen puhelinneuvonnan kautta.

Voit tutustua Pirkanmaan alkavan yrittäjän palveluihin tarkemmin paikallisista palveluistamme kertovan sivumme kautta. 

Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti on ainutlaatuinen palvelumalli, joka antaa tehokasta tukea yrittäjyyttä suunnitteleville ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimiville. Sen tarkoituksena on mahdollistaa yrittäjyyden aloittaminen, yrityksen perustaminen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittäminen.

Starttiraha

Starttirahalla edistetään uutta yritystoimintaa ja työllistymistä. Starttiraha turvaa yrittäjän toimeentuloa yritystoiminnan käynnistämis- ja vakiinnuttamisvaiheessa. Starttiraha myönnetään enintään 12 kuukaudeksi.

Voit jättää yhteydenottopyynnön aloittavan yrittäjän asiantuntijoille yhteydenottopyyntölomakkeen kautta. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös Oma asiointi -palvelun kautta.

Uppdaterad: 18.08.2023