Asiointipisteet

Asiointipisteeksi kutsutaan julkisten organisaatioiden yhdessä ylläpitämää asiakaspalvelupistettä, josta on saatavana vähintään kahden eri viranomaisen palveluja. TE-toimiston palvelujen lisäksi asiointipisteissä on edustettuna usein muun muassa kuntien, Kelan, poliisin, verohallinnon sekä digi- ja väestötietoviraston eli entisen maistraatin palvelut.

Asiointipisteessä voit asioida viraston aukioloaikoina

Asiointipisteessä voit

  • asioida TE-palveluiden nettisivuilla ja sähköisessä Oma asiointi -palvelussa,
  • jättää asiapapereita toimitettavaksi TE-toimistoon ja
  • tulostaa ja kopioida asiakirjoja työnhakuun liittyen.

Joissain asiointipisteissä palveluja on saatavilla myös etäpalveluna videoyhteyksin.

Tarkemmat tiedot aukioloista ja palveluista löytyvät kuntien verkkosivulta. Esteettömät sisäänkäyntireitit on opastettu tarvittaessa asiointipisteiden toimesta.

TE-palvelut on edustettuna 15 asiointipisteessä

Pirkanmaan TE-toimisto palvelee seuraavissa asiointipisteissä. Asiointipisteiden yhteys- ja aukiolotiedot on ilmoitettu kuntien sivuilla.

Asiointipisteitä ei ole kaikissa Pirkanmaan kunnissa

Pirkanmaalla ei ole asiointipisteitä Vesilahdella, Ylöjärvellä, Juupajoella, Urjalassa tai Sastamalassa. Poikkeuksena Sastamalassa voit kuitenkin tavata Spring Housen työnhaun ohjaajan torstai-aamupäivisin klo 9-12 osoitteessa Puistokatu 10. Työnhaun ohjauksen saatavuuteen kohdentuu Pirkanmaan TE-palveluita koskevat normaalit pyhäpäivien aukiolovaikutukset sekä mahdolliset poikkeustilanteita koskevat rajoitukset.

Työnhaun ohjaus

Pirkanmaan kunnissa työnhaun ohjausta toteutetaan yksilöohjauksen periaatteella, jossa ajanvaraus tehdään ennakkoon. Työnhaun ohjausta voidaan aina toteuttaa verkossa tai puhelimitse.

E-
tjänster