Valmennuspalvelut

Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa valmennuspalvelua työllistymisen tueksi.

Focus Työpolut

Maksuttoman Focus Työpolut-valmennuspalvelun tavoitteena on luoda asiakkaalle yksilöllinen polku työelämään tai reitti työhön, yrittäjyyteen tai opiskeluun. Focus Työpolut on kokonaisuus, joka sisältää useita palveluja, kuten osaamiskartoituksia, valmennuksia, työ- ja koulutuskokeiluja, lyhyitä koulutuksia ja opinnollistamista. Päivittyvä palvelutarjotin sisältää yksilö- ja ryhmävalmennuksia palvelutarpeesi mukaan. Palveluohjelmaa toteuttavat Pirkanmaan TE-toimiston kanssa yhteistyössä työnhaun ja uraohjauksen ammattilaiset Cimson Koulutuspalvelut ja Cimson Henkilöstöpalvelut, ForeAmmatti (Foredata) ja Omapaja.

Kenelle palveluohjelma on suunnattu?

Focus Työpolut-valmennuspalvelu on suunnattu Pirkanmaan TE-toimiston työttömille ja työttömäksi jääville tai työttömyysuhan alaisille henkilöasiakkaille, jotka hyötyvät pidempikestoisesta palvelusta.

Näin pääset mukaan

Jos kiinnostuit palvelusta, jätä meille yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta. Asiantuntijamme käsittelee yhteydenottopyyntösi ja on sinuun yhteydessä puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta. Vastaathan saapuvaan puheluun. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös lomakkeella.

Uppdaterad: 27.03.2024