Alkuvaiheen palvelut

Tarjoamme kattavaa tukea yrittäjyyden taipaleelle. Saat kauttamme maksuttomana ja henkilökohtaisena neuvontana tietoa taloudesta, markkinoinnista, yrittäjän velvollisuuksista sekä myös yrittäjän taloudellisesta turvasta.

Palveluumme kuuluvat starttirahapäätösten teko, yrityksen palvelutarvearviot sekä ohjaus yrittäjille tai yrittäjyyttä miettiville heille parhaiten soveltuviin palveluihin kuten Yrittäjyysbuustiin.

Yritystoiminnan jo pyöriessä ohjaamme ja tuemme edelleen liiketoimintasi kasvua. Tiimimme koostuu eri alojen asiantuntijoista, joilla jokaisella on vankka tieto ja kokemusta yrittäjyydestä.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset lisätietoja yritystoiminnan aloittamisesta ja starttirahasta, ole yhteydessä alkavan yrittäjän asiantuntijoihin.

Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti on ainutlaatuinen palvelumalli, joka antaa tehokasta tukea yrittäjyyttä suunnitteleville ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimiville. Sen tarkoituksena on mahdollistaa yrittäjyyden aloittaminen, yrityksen perustaminen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittäminen.

Uppdaterad: 18.08.2023