Suunnitteletko yrittäjyyttä? -webinaarit

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä Oulun Seudun Uusyrityskeskuksen kanssa webinaareja yritystoiminnan aloittamista ja starttirahan hakemista suunnittelevilla henkilöille. Kokonaisuuteen kuuluu 6 webinaaria, jotka pidetään noin 3 viikon välein. Webinaarin kesto on n. 60 minuuttia. Jokaisen webinaarin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja kommentteja.

Webinaarit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille ja ne järjestetään verkossa. Tervetuloa kuulemaan vinkkejä yrittäjyyden aloittamiseen ja starttirahan hakemiseen liittyen!

Webinaarien aiheet:

Webinaarien otsikoiden linkit ohjautuvat Pohjois-Pohjanmaan te-toimiston tapahtumakalenteriin, josta saat lisätietoja webinaarien sisällöstä.

Yrityksen perustamisen toimenpiteet
torstai 19.8.2021 klo 10:00

Starttiraha

torstai 9.9.2021 klo 10:00

Liiketoimintasuunnitelma (LTS)
torstai 30.9.2021 klo 10:00

Yritystoiminnan mahdollisuudet ja liiketoiminnan riskit liiketoimintasuunnitelmassa
torstai 21.10.2021 klo 10:00

Talouden ennustaminen starttirahaa haettaessa
torstai 11.11.2021 klo 10:00

Yritysmuodot ja kevytyrittäjyys
torstai 2.12.2021 klo 10:00

Webinaarit ovat kaikille avoimia eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Voit osallistua kaikkiin webinaareihin tai poimia kalenteriisi sinua kiinnostavat sisällöt. 

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää webinaarit yhteistyössä Oulun Seudun Uusyrityskeskuksen kanssa. Tilaisuuksia ei tallenneta. Tule siis kuulolle!

Oulun Seudun Uusyrityskeskus ry on yhteistyöyritysten ja kuntien yhdessä ylläpitämä täysin maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen neuvontapalvelu yrittämistä suunnitteleville ja vasta perustetuille yrityksille. Uusyrityskeskuksesta saa käyttöön kaiken sen tiedon, jota käynnistävä yritys tarvitsee toimintaansa suunnitellessaan.