menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Kaakkois-Suomen TE-toimisto

Kaakkois-Suomen TE-toimisto tarjoaa TE-palveluja työnhakijoille, työnantajille, yrityksille ja yhteistyökumppaneille Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakunnissa. TE-toimiston toimipaikat sijaitsevat Imatralla, Haminassa, Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

Näin asioit kanssamme koronavirusepidemian aikana

Käytä asiointiin ensisijaisesti sähköistä Oma asiointi -palveluamme. Voit hoitaa suurimman osan asioinnista henkilöasiakkaan verkkopalvelussa sekä yritysten ja työnantajien verkkopalvelussa. Ruuhkautumisen välittämiseksi, soitathan TE-puhelinpalveluihin vain kiireellisissä tilanteissa. Puhelinpalvelut palvelevat arkisin klo 9.00-16.15.

Asiointipaikkojen aukioloajat 31.3.2021 asti

Imatran, Kotkan ja Kouvolan asiointipaikat ovat suljettu 31.3.2021 asti. Lappeenrannan asiointipiste palvelee Etelä-Karjalassa normaalisti maaanantaista perjantaihin klo 9.00 - 16.00. Haminan Kelan yhteispalvelupiste on suljettuna 31.3.2021 asti.

 • Pyydämme asiakkaitamme asioimaan ensisijaisesti Oma asiointi –palvelussa verkon kautta tai puhelimitse. Jos sinulla on flunssan oireita, noudatathan THL:n ohjeita ja jää kotiin. Mikäli tarvitsemme sinulta lisätietoja, soitamme sinulle 0295 042 -alkuisesta numerosta.  
 • Asiointia rajoitetaan 3.12.2020 – 31.3.2021 välisellä ajalla myös Lappeenrannan toimipaikan asiakastilassa. Suosittelemme asioimaan verkossa Oma asiointi -palvelussa tai puhelimitse. Asiakastilat ovat käytössäsi ainoastaan, jos:
  • et pysty ilmoittautumaan työnhakijaksi verkon kautta ja tarvitset apua paperisen ilmoittautumislomakkeen täytössä.
  • haluat jättää meille asiakirjoja. Voit kuitenkin jättää asiakirjat meille myös oven ulkopuolella olevaan asiointipostilaatikkoon, lähettää ne turvasähköpostilla tai postitse.
 • Linkki turvaviestipalveluun
   
 • Joudumme myös rajoittamaan asiakkaiden määrää asiakastiloissa huolehtiaksemme asioinnin turvallisuudesta. Itsepalvelupäätteet eivät ole käytössä. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia asioinnin ajan. Muistathan myös huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.
 • Kaikki asiakastapaamiset muutetaan toistaiseksi puhelin- tai videopuhelutapaamisiksi. Mikäli sinulle on varattu aika, otamme sinuun yhteyttä.
 • TE-toimisto on peruuttanut kaikki kasvokkain järjestettävät tapahtumat toistaiseksi. Verkossa järjestettävät tapahtumat pyritään järjestämään.
 • Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella ja jättämällä sen asiointipostilaatikkoon. Työttömäksi työnhakijaksi ilmoittautuminen onnistuu myös päivämääräleimatulla lomakkeella. Palauta lomake asiointipostilaatikkoon tai postitse kahden viikon kuluessa.

Olemme myös somessa

Pikalinkkejä

Päivitetty 24.2.2021
Tulosta