Kaakkois-Suomen TE-toimisto

Kaakkois-Suomen TE-toimisto

Kaakkois-Suomen TE-toimisto tarjoaa TE-palveluja työnhakijoille, työnantajille, yrityksille ja yhteistyökumppaneille Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakunnissa. TE-toimiston toimipaikat sijaitsevat Imatralla, Haminassa, Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

Näin asioit kanssamme koronavirusepidemian aikana

Käytä asiointiin ensisijaisesti sähköistä Oma asiointi -palveluamme. Voit hoitaa suurimman osan asioinnista henkilöasiakkaan verkkopalvelussa sekä yritysten ja työnantajien verkkopalvelussa. Ruuhkautumisen välittämiseksi, soitathan TE-puhelinpalveluihin vain kiireellisissä tilanteissa. Puhelinpalvelut palvelevat arkisin klo 9.00-16.15.

Asiointi koronatilanteessa

Muutokset 16.8. alkaen: Imatran asiointipiste on avoinna ma-pe aamupäivisin klo 9.00 – 12.00. Lappeenrannan asiointipiste palvelee normaalisti ma-pe klo 9.00–16.00. Kouvolan ja Kotkan asiointipisteet ovat suljettu. Haminan Kelan yhteispalvelupiste on edelleen suljettuna.

  • Pyydämme asiakkaitamme asioimaan ensisijaisesti Oma asiointi –palvelussa verkon kautta tai puhelimitse. Jos sinulla on flunssan oireita, noudatathan THL:n ohjeita ja jää kotiin. Mikäli tarvitsemme sinulta lisätietoja, soitamme sinulle 0295 042 -alkuisesta numerosta.  
  • Asiointia rajoitetaan avoinna olevien asiointipisteiden asiakastiloissa. Suosittelemme asioimaan verkossa Oma asiointi -palvelussa tai puhelimitse. Asiakastilat ovat käytössäsi ainoastaan, jos:
    • et pysty ilmoittautumaan työnhakijaksi verkon kautta ja tarvitset apua paperisen ilmoittautumislomakkeen täytössä.
    • haluat jättää meille asiakirjoja. Voit kuitenkin jättää asiakirjat meille myös oven ulkopuolella olevaan asiointipostilaatikkoon, lähettää ne turvasähköpostilla tai postitse.

Linkki turvaviestipalveluun
 

  • Joudumme myös rajoittamaan asiakkaiden määrää asiakastiloissa huolehtiaksemme asioinnin turvallisuudesta. Itsepalvelupäätteet eivät ole käytössä. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia asioinnin ajan. Muistathan myös huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.
  • Pääsääntöisesti asiakastapaamiset tapahtuvat puhelin- tai videopuhelutapaamisina.
  • Kaikki tapahtumat järjestetään toistaiseksi verkossa.
  • Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön lomakkeella asiointipostilaatikkoon. Työttömäksi työnhakijaksi ilmoittautuminen onnistuu myös päivämääräleimatulla lomakkeella. Palauta lomake asiointipostilaatikkoon tai postitse kahden viikon kuluessa.

Olemme myös somessa

Pikalinkkejä

Sivu päivitetty 3.9.2021

Tapahtumakalenteri

© Työ- ja elinkeinoministeriö 2021