Pohjanmaan TE-toimisto

Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto palvelee yrityksiä ja työnantajia, työnhakijoita ja muita henkilöasiakkaita  sekä yhteistyökumppaneita verkossa, puhelimitse ja kasvokkain.

HUOM! Pidä aina verkkopankkitunnukset mukanasi, kun asioit TE-palveluissa!

Työnhaun startti-info keskiviikkoisin klo 9.30.

Tehosta työnhakuasi, vinkkejä ja ohjausta, keskiviikkoisin klo 11.00.

Yrittäjäksi? Tutustu yrittäjäkoulutuksiimme!  

 

 

Tietoa yrittäjälle koronatilanteesta johtuviin vaikeuksiin.

Mistä löytää työntekijä? RekryKoulutus on oiva vaihtoehto, jos et löydä ammattitaitoista työntekijää.

Uutiset

null Kesätauko starttirahahakemusten käsittelyssä heinäkuussa

Aloittava yrittäjä/starttirahan hakija!

Jos suunnittelet yritystoimintaa ja starttirahan hakemista Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella, ota ensin yhteyttä Pohjanmaan TE-toimistoon puh. 0295 056 001. Asiantuntijat neuvovat ja ohjeistavat sinua hakuprosessissa.

Huomioithan, että kesällä on poikkeukselliset käsittelyajat.

KESÄTAUKO 1.7.- 31.7.2021

Ota yhteys riittävän ajoissa, viimeistään kesäkuun alkupuolella, jotta ehdit asioida paikallisen yritysneuvojan kanssa, laatia liiketoimintasuunnitelman ja käydä starttihaastattelussa TE-toimistossa ennen yritystoiminnan aloitusta.

Yritysneuvontaa tarjoavat ja starttirahalausuntoja laativat VASEK (Vaasan seutu), Dynamo (Närpiö), Kristiinankaupungin elinkeinokeskus, KOSEK (Kokkola, Kaustinen, Kannus, Perho) ja Kehittämisyhtiö Concordia (Pietarsaari ja Uusikaarlepyy). 

Myös uusyrityskeskukset edellyttävät kohtuullista aikaa, jotta yritysneuvoja ehtii laatia starttirahalausunnon TE-toimistolle hyvissä ajoin ennen heinäkuun alkua.

Tapahtumakalenteri