Pohjanmaan TE-toimisto

Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto palvelee yrityksiä ja työnantajia, työnhakijoita ja muita henkilöasiakkaita  sekä yhteistyökumppaneita verkossa, puhelimitse ja kasvokkain.

HUOM! Pidä aina verkkopankkitunnukset mukanasi, kun asioit TE-palveluissa!

 

Інструкція для тих, хто приїжджає з України, щодо роботи у Фінляндії.

Ukrainasta tuleville suunnatut ohjeet työnteosta Suomessa

 

Työnhakijan uusi asiakaspalvelumalli

Työnhakijan asiointi muuttuu toukokuun alusta alkaen. Uusi asiakaspalvelumalli tuo mukanaan henkilökohtaiset, tavoitteelliset, säännölliset kohtaamiset ja tiiviin tukiprosessin heti työnhaun alussa. Lue lisää tästä. 

 

Työnhakijalle

Webinaarit:

 

Aloittava yrittäjä

Suunnitteletko yrittäjyyttä? Tutustu yrittäjäkoulutuksiimme sekä palveluihin, joita tarjoamme aloittaville yrittäjille tai yrittäjyyttä suunnitteleville.

Lue lisää täältä.

 

Rekrykoulutus

Rekrykoulutuksella täsmäosaajia! Jos et löydä ammattitaitoisia työntekijöitä, voit itse kouluttaa osaajia RekryKoulutuksella.

Lue lisää täältä.

 

 

Uutiset

null Koulutusneuvonnan drop-in -vastaanotto keskiviikkoisin

Mietityttääkö opintoaiheiset kysymykset? Koulutusasiantuntijamme Dan pitää drop-in -vastaanottoa keskiviikkoisin klo 13-15 TE-toimiston Vaasan toimipisteessä 27.10.-31.12.2021

Kysymykset voivat koskea opintojen suorittamista työnhakijana, missä eri koulutuksia on saatavilla, ammattien opintovaatimuksia tai opintojen rahoittamista. Jos et pääse paikan päälle, voit jättää yhteydenottopyynnön Oma asiointi-palvelun kautta.

Tapahtumakalenteri