null Talent Coastline Match&Catch – virtuaalinen verkostoitumistapahtuma työnantajille ja kansainvälisille osaajille Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla

Korona-aika on hankaloittanut perinteisiä työnantajien ja osaajien kohtaamisia, jolloin erilaiset virtuaalitapahtumat ovat kasvattaneet suosiotaan. Virtuaalitapahtumat tarjoavat paljon mahdollisuuksia, joita perinteisessä livetapahtumassa ei ole mahdollista toteuttaa. Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston koordinoima Talent Coastline ja Talent Coastline Employment -hanke (Kokka kohti Suomea, ESR) vastaavat kysyntään ja järjestävät työnantajille ja kansainvälisille osaajille suunnatun virtuaalisen verkostoitumistapahtuman Talent Coastline Match&Catch.

Keskiviikkona 29.9.2021 klo 10–16 Tavata-alustalla järjestettävä tapahtuma tarjoaa yrityksille ja muille organisaatioille loistavan tilaisuuden saada näkyvyyttä, tavoittaa ja laajentaa osaajapoolia, ja sitä kautta vaikuttaa omaan työnantajamielikuvaan. Kansainvälisille osaajille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua alueemme työnantajiin ja muihin verkostoihin. Iltapäivän verkostoitumismahdollisuus on tapahtuman ehdoton kohokohta!  

Osallistuminen on maksutonta.  

Varaa paikkasi tapahtumassa ja rekisteröidy mukaan nyt! Rekisteröitymisen jälkeen lähetämme tapahtumakoodin ja ohjeet profiilin luomiseen Tavata-alustalle.  

Kohderyhmäkohtaiset rekisteröitymisohjeet ja päivittyvä ohjelma löytyvät tapahtumasivuilta.

Tervetuloa!


 
Lisätietoja:

  • Tomas Ede (työnantajat ja muut organisaatiot), tomas.ede@te-toimisto.fi, puh. 0295 056 039
  • Anna Korsbäck (international talents), anna.korsback@te-toimisto.fi, puh. 0295 056 226