Aktuellt

null Lähde matkalle työhön!

Matkalla työhön -tapahtumapäivä 6.9.2018 tuo esiin työpaikkoja, työnhaun palveluita, koulutusmahdollisuuksia ja auttaa verkostoitumaan.

Päivän aikana eri alojen työnantajat, kouluttajat, työllisyyttä tukevien palveluiden tuottajat ja yhdistykset avaavat omia toimitilojaan kertoakseen toiminnastaan, työpaikoistaan, koulutustarjonnastaan sekä työnhaun palveluista. Tapahtumapäivän aikana voi vierailla maksuttomasti useissa tilaisuuksissa oman tarpeen mukaan. Päivään osallistumalla voi työllistyä, kehittää työnhakua tai osaamista, verkostoitua tai avata oven aivan uudelle uralle!

Tapahtumapäivä kannustaa liikkumaan työn, koulutuksen ja palvelutarjonnan äärelle. Osaajien ja työnantajien kohtaaminen kasvokkain mahdollistaa nopeamman rekrytoitumisen ja jopa työsuhteen välittömän solmimisen, sillä useiden tilaisuuksien aikana voi osallistua myös pikahaastatteluun.

Uusyrityskesksen non stop -neuvonnassa voi testata yritysideat ilman aikavarausta ja saada nopeaa apua seuraaviin yrittäjyysaskeleisiin. Pirkanmaan TE-toimiston tilaisuuden kautta voi kehittää työnhaun valmiuksia, oppilaitosten tilaisuuksissa voi tutustua eri toimipisteiden koulutustarjontaan, ja monen toimijan tilaisuuksissa voi tutustua myös eri työllisyyspalveluihin kuten työkokeilu- ja palkkatukipaikkoihin sekä yhdistysten toimintaan.

Kaikki tapahtumapäivän eri tilaisuudet kuvauksineen ja aikatauluineen löytyvät sähköisestä karttapohjasta (Google Maps), jonka avulla löytää myös kätevästi paikalle.

Lähdetään yhdessä matkalle työhön!

  • Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtumapäivä järjestetään 6.9.2018. Päivän tilaisuudet sijoittuvat pitkin päivää, joten tarkista tilaisuuksien aikataulut kartan kuvaustiedoista.
  • Maksuttoman tapahtumapäivän tilaisuudet ovat suunnattu kaikille työtä, koulutusta tai palveluita tarvitseville.
  • Mukana jo yhteensä lähes 60 eri toimijaa. Ilmoittautuminen tapahtumapäivän tilaisuuden järjestäjäksi on käynnissä 30.8.2018 asti. Löydät ilmoittautumisen täältä.
  • Tilaisuuksia järjestävät työnantajat, kouluttajat sekä työllisyyspalveluita ja työnhaun tukea sekä yrittäjyysneuvontaa tarjoavat toimijat.
  • Tapahtumapäivän toteutumista tukee Pirkanmaan TE-toimisto.
  • Lisätietoja http://toimistot.te-palvelut.fi/pirkanmaa/matkalla-tyohon
  • Löydät tapahtumapäivän kaikki tilaisuudet kartalta osoitteesta http://bit.ly/MTkartta2018
  • Tapahtuma Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenterissa.

Tapahtumapäivän mediatiedote 22.8.2018 (pdf)