Rekrytointipalvelut

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto auttaa yrittäjiä löytämään osaavaa työvoimaa julkaisemalla työpaikkailmoituksia, etsimällä sopivia ehdokkaita, järjestämällä tapahtumia ja kouluttamalla työntekijöitä.  

Yrittäjä, haluaisitko tietää tarkemmin TE-palveluista ja kuinka voimme auttaa sinua? Soita meille ja pyydä vaikka yrityskäynnille! Tavoitat meidät numerosta 0295 040 002 tai voit laittaa viestiä rekrytointi.uusimaa@te-toimisto.fi.

Avoimen työpaikan ilmoittaminen verkon kautta 

Voit ilmoittaa avoimet työpaikat verkon kautta verkkopalvelutunnuksin tai avoimella lomakkeella. 

Kun teet työnantajana sopimuksen kanssamme, saat käyttöösi verkkopalvelutunnukset, jolloin uuden työpaikkailmoituksen jättäminen, täydentäminen tai poistaminen sujuu näppärimmin. Työpaikan voi ilmoittaa meille myös avoimen verkkolomakkeen kautta. Tutustu verkkopalveluihimme klikkaamalla oikealla olevaa Oma asiointi -painiketta. 

 

Ehdokashaku ja rekrytointitapahtumat

Jos haluat löytää ehdokkaita avoimeen työpaikkaan, voit ottaa yhteyttä Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluun ja sopia ehdokashausta. Toimeksiannossa sovitaan (yhdessä työnantajan kanssa) menettelyt muun muassa siitä, millä hakukriteereillä ehdokkaita etsitään sekä miten työnantaja haluaa ehdokkaiden tiedot. Palvelu on yritykselle maksuton.

Olet lämpimästi tervetullut maksuttomiin rekrytointitapahtumiimme, joita järjestämme sekä messutyyppisesti yhdessä useamman työnantajan kanssa että yksittäisinä yhden yrityksen rekrytointitapahtumina. Tapahtumassa pääset esittelemään yritystäsi ja voit etsiä sopivia rekrytoitavia avoimiin työpaikkoihisi.

TE-live on uusi interaktiivinen rekrytointi- ja uutiskanavamme, jossa työnantajat ja työntekijät kohtaavat uudella, vuorovaikutteisemmalla tavalla. TE-live tuottaa suoria lähetyksiä ja työnantajat pääsevät itse esittelemään avoimia työpaikkojaan ja vastaamaan kiinnostuneiden työnhakijoiden kysymyksiin. Lähetyksiä voi katsoa myös milloin vain jälkitallenteina YouTube-kanavaltamme. Lisätietoa TE-livestä löydät täältä:

Palkkaukseen tukea

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto myöntää tietyin edellytyksin työnantajalle palkkatukea työttömän työntekijän palkkaamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että työnantaja voi saada rahallista tukea työntekijän palkkaukseen. Tuki on pääsääntöisesti 30, 40 tai 50 % työntekijän palkkauskustannuksista riippuen esimerkiksi työntekijän työttömyyden kestosta. Kätevin tapa hakea palkkatukea on täyttää hakemus Oma asiointi-sivujemme kautta. Mitään liitteitä ei tarvita ja päätöksen saa usein jo muutamassa päivässä.

Palkkatukipaikasta voi ilmoittaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi.uusimaa@te-toimisto.fi tai soittamalla meille numeroon 0295 040 002.

 Palkkatukihakemuksen jättäminen Uudellamaalla:

  • Tee sähköinen hakemus Oma asiointi -palvelussa: 
    Oma asiointi
  • Ohjeet palkkatuen hakemiseen:
    Hae palkkatukea verkossa
  • Jos et voi tehdä sähköistä hakemusta, toimita paperihakemus osoitteeseen

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto
Palkkatuet
PL 1003, 00520 Helsinki

Käsittelemme hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä:

Lisätietoa palkkatuesta löydät täältä:

 

Yhteys asiantuntijaan 

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston asiantuntijaan saat parhaiten yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi.uusimaa@te-toimisto.fi tai soittamalla Yrityspalvelunumeroomme 0295 040 002.