Yhteispalvelu Varsinais-Suomessa

Yhteispalvelu on tapa tarjota julkishallinnon ja muita palveluja keskitetysti yhdestä paikasta. Yhteispalvelu on monimuotoista ja sitä voidaan tarjota kunnan ylläpitämissä Yhteispalvelupisteissä tai Asiointipisteissä. Sen lisäksi TE-toimistolla ja kunnilla voi olla omia erillissopimuksia TE-palveluiden järjestämisestä kuntalaisille.

Varsinais-Suomessa TE-palveluja tarjotaan yhteispalveluna seuraavasti:

Kaarina

Työnhakijoiden aktivointisuunnitelmat ja työllistymissuunnitelmat tehdään tarpeen vaatiessa ajanvarauksella kaupungin työllisyyspalveluiden tiloissa osoitteessa: Pyhän Katariinan tie 2, 20780 Kaarina

Kemiönsaari

Työnhakijoiden aktivointisuunnitelmat ja työllistymissuunnitelmat tehdään tarpeen vaatiessa ajanvarauksella joko Kemiönsaaren keskustassa tai Taalintehtaalla. TE-toimiston lähettämässä ajanvarauskutsussa on aina palvelupaikka mainittuna.

Aikavarausta voi pyytää sähköpostitse: kirjaamo.varsinais-suomi@te-toimisto.fi

Laitila

Työnhakijoiden aktivointisuunnitelmat ja työllistymissuunnitelmat tehdään tarpeen vaatiessa ajanvarauksella Laitilan kaupungin yhteispalvelupisteen tiloissa.

Yhteispalvelupiste Avitus
Keskuskatu 30, 23800  LAITILA

Aikavarausta voi tarpeen vaatiessa pyytää omalta TE-toimiston vastuuvirkailijalta

Lieto

Työnhakijoiden aktivointisuunnitelmat ja työllistymissuunnitelmat tehdään tarpeen vaatiessa ajanvarauksella. Pääsääntöisesti aikavarausasiakkaat otetaan vastaan Kisällikellarin tiloissa. Muussa tapauksessa paikasta sovitaan aikavarauksen yhteydessä.

Kisällikellari, Teollisuuskuja 2, 21420 LIETO (Nuolemo)
>> Kisällikellari

Paimio

Työnhakijoiden aktivointisuunnitelmat ja työllistymissuunnitelmat tehdään tarpeen vaatiessa ajanvarauksella. Pääsääntöisesti aikavarausasiakkaat otetaan vastaan Apilan tiloissa. Muussa tapauksessa paikasta sovitaan aikavarauksen yhteydessä.

Työ- ja toimintakeskus Apila, Apilatie 10, 21530 Paimio.
>> Työ- ja toimintakeskus Apila

Parainen

Työnhakijoiden aktivointisuunnitelmat ja työllistymissuunnitelmat tehdään tarpeen vaatiessa ajanvarauksella Paraisten kaupungin sosiaalikeskuksen tiloissa: Paraisten sosiaalikeskus, Vanha Bläsnäsintie 5, 21600 Parainen

Asiointipiste on kunnan ylläpitämä julkisen hallinnon yhteinen asiakaspalvelupiste. Asiointipisteessä asukkaat voivat hoitaa asiansa Kelan, Poliisin lupahallinnon, Verohallinnon, maistraatin, TE-toimiston ja kunnan kanssa.

Paraisten Asiointipiste, Parainen
1. kerros, Rantatie 28, 21600 Parainen

Tutustu Asiointipisteen palveluihin:
>>Asiakas- ja neuvontapalvelut

Somero

Työnhakijoiden aktivointisuunnitelmat ja työllistymissuunnitelmat tehdään tarpeen vaatiessa ajanvarauksella Someron kaupungin tiloissa.

Someron kaupunki, Sosiaalitoimen perusturvan toimisto
Turuntie 46, B, 31400 Somero

Aikavarausta voi tarpeen vaatiessa pyytää omalta TE-toimiston vastuuvirkailijalta

Turku

Yhteispalvelu Monitori on Turun kaupungin, Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimiston sekä Kelan yhteinen palvelupiste Skanssin ostoskeskuksessa. Monitorista löydät monipuoliset palvelut käyttöösi.

Monitorin tapahtumat ja ajankohtaiset uutiset

Oma
asiointi