Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Mini-Meirän Rekryistä vauhtia alkuvuoden suurimpaan rekrytointitapahtumaan Meirän Rekryyn

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää syksyn ja alkuvuoden aikana erilaisia rekrytointitapahtumia. Tulossa on sekä toimipaikoissa järjestettäviä mini-Meirän Rekryjä että perinteinen alkuvuoden rekrytointitapahtuma Meirän Rekry Seinäjoki Areenalla tammikuussa 2023.

Marraskuussa käynnistyvät mini-Meirän Rekry -rekrytointitapahtumat. Ensimmäiset mini-Meirän Rekryt järjestetään Seinäjoen toimipaikassa (Valtionkatu 1)

  • ke 2.11.2022 klo 13–15 ja
  • ke 7.12.2022 klo 13–15.

Mini-Meirän Rekryyn mahtuu mukaan viisi työnantajaa kerrallaan. Tapahtumassa työnantajilla on mahdollisuus esitellä toimintaansa ja kertoa avoimina olevista työpaikoistaan ja ennen kaikkea tavata työnhakijoita kasvotusten. Työnhakijat voivat varata lyhyitä haastatteluaikoja heitä kiinnostavalta työnantajalta. Mukana mini-Meirän Rekryillä on myös TE-toimiston yritysasiantuntija vastaamassa yrittäjyydestä kiinnostuneiden kysymyksiin. Tule siis mukaan verkostoitumaan ja keskustelemaan uramahdollisuuksista!

Jatkossa mini-Meirän Rekryjä järjestetään joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko ja tarpeen mukaan tapahtumia järjestetään myös Alajärven ja Kauhajoen toimipaikoissa.

Myös Meirän Rekry 2023 suunnittelu on jo käynnissä

Alkuvuoden suurimpiin rekrytointitapahtumiin kuuluva Meirän Rekry järjestetään 25.1.2023 klo 13–17 Seinäjoki Areenalla. Tammikuiseksi perinteeksi muodostunut tapahtuma kokoaa yhteen jälleen eri alojen työnantajat sekä työnhakijat.

Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut kymmeniä alueemme työnantajia sekä noin 1500 messukävijää. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen avautuu pian ja mukaan mahtuu jopa 80 työnantajaa. Seuraa ilmoitteluamme!

Kaikkiin rekrytointitapahtumiimme osallistuminen on näytteilleasettajaksi tuleville työnantajille maksutonta. Tarkemmat tiedot tulevista tapahtumista löydät verkkosivujemme tapahtumakalenterista.


Tervetuloa Meirän Rekryille!

 

Päivitetty: 27.10.2022