Yleiset osallistumisehdot - virtuaalimessut

Ilmoittautumalla mukaan virtuaalimessuille sitoudut noudattamaan näitä yleisiä osallistumisehtoja

1 Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajiksi voivat ilmoittautua yritykset, julkisen hallinnon laitokset, järjestöt, seurat, koulut, kaupungit sekä kunnat.

2 Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi tehdään sähköisellä Webropol-ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeen hallinnasta ja tietosuojasta vastaa Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto. Ilmoittautumisen jälkeen lähetetään vahvistus ja myöhemmin sähköpostiohjeistus liittyen virtuaalimessujen aineistojen toimitukseen. Ilmoittautuminen on sitova.

3 Messuosastojen laskutus

Osastot laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tammikuussa ennen messuja. Osastot laskuttaa Lohko Media (jäljempänä "Järjestäjä").

4 Osastojen rakentaminen

Virtuaalimessujen osastot rakennetaan näytteilleasettajien aineistojen pohjalta. Näytteilleasettaja vastaa aineistojen toimittamisesta sähköpostiohjeistuksen mukaisesti ja siinä ilmoitettavaan määräpäivään mennessä. Mikäli tarvittavia aineistoja ei ole vastaanotettu määräpäivään mennessä ja osastoa ei tästä syystä voida rakentaa osittain tai kokonaan, messuosasto laskutetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen sitovuuden perusteella. Näytteilleasettajat, jotka ilmoittautuvat mukaan koko messujen ajalle, mutta eivät osallistu avajaispäivän LIVE-tapahtumaan, saavat osastonsa messuille 28.1.2021.

5 Force majeure

Järjestäjä ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat virtuaalimessutapahtuman häiriöistä, peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimaisena esteenpä pidetään järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota Järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia Järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää.

6 Muut ehdot

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Päivitetty: 14.03.2023