Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Asiakaspalvelua ja kumppanuuksia hoidetaan puhelimitse sekä sähköisesti Etelä-Savon TE-toimistossa

Poikkeusolon asiakaspalvelutiedote päivitetty 10.01.2022 voimassa toistaiseksi:

Koronapandemian nyt tammikuussa 2022 pahennettua työskentelemme terveydenhuollon suosituksen mukaan laajasti etänä ja hoidamme kaikki asiakkuudet ja kumppanuudet etänä. Etelä-Savon TE-toimisto pyytää asiakkaitaan käyttämään asioinnissa Oma Asiointi-palvelua TE-palvelut verkkosivuilta. Seuraamme koko ajan koronatilanteen kehitystä ja päivitämme asiointikäytännettä, jolla voimme taata terveydelle turvallisen asiakaspalvelun. Etelä-Savon TE-toimisto siirsi kaiken asioinnin 18.3.2020 alkaen sähköisiin kanaviin sekä puhelimitse hoidettavaksi. Koronatilanteen muututtua kasvokkaista asiakaspalvelua järjestettiin toimipaikoissa ajanvarauksella syksystä 2020 alkaen asiakkaan palvelutarpeen sitä vaatiessa.

Työnhaun voi käynnistää myös aluehallinnon asiointipalvelussa sekä paperisilla lomakkeilla

Mikäli sähköinen asiointi ei ole mahdollista, työnhaun voi käynnistää toimipisteissä olevilla lomakkeilla ja aluehallinnon yhteisellä asiointipalvelulla. Tällä linjauksella varmistetaan sitä, että kaikkien asiakkaiden työttömyysturva pystytään hoitamaan kaikissa tilanteissa.

Toimipisteissä on postilaatikoita, joihin asiakirjoja voi jättää

Asiakkaat voivat koko ajan jättää asiapapereitaan toimitilojen ulko-ovien vierissä oleviin postilaatikoihin Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Mikkelin toimipaikassa Jääkärinkatu 14:ssä postia voi jättää aulan infoon toimitilojen aukioloaikoina klo 8-16.

TE-toimisto ohjaa asiakkaita vain sellaisiin palveluihin, jotka voidaan pääasiallisesti hoitaa etänä.

Käytä turvapostipalvelua, jos lähetät sähköpostia TE-palveluihin

Jos et voi asioida sähköisten palvelujemme kautta, voit tarvittaessa käyttää luottamuksellisten viestien lähettämiseen turvapostia. Sinulla pitää olla käytössäsi oma sähköpostiosoite. Palvelun pudotusvalikosta voit valita vastaanottajaksi haluamasi viraston kirjaamon, voit liittää viestiin myös liitetiedostoja.

Huom: yllä kuvattu palvelu ei toimi internet explorer selaimella

Tästä voit lähettää tietoturvallisesti sähköpostia TE-toimistoon.