Työnantaja

Etelä-Savon TE-toimisto on alueemme työmarkkinoiden asiantuntija, jonka tärkein tehtävä on työn välittäminen. TE-toimisto tarjoaa työnantajalle monipuolista apua henkilöstön hankintaan ja tarvittaessa myös henkilöstön kehittämiseen ja vähentämiseen.

Työnantaja, voit käyttää TE-palvelujen nopeita ja ajantasaisia Oma asiointi-verkkopalveluja omatoimisesti ja kellonajasta riippumatta. Palveluun pääset Oma asiointi-painikkeesta.

Rekrytoinnissa työnantajan käytössä ovat seuraavat palvelut:

  • avoimen työpaikan vastaanottaminen ja julkaiseminen sovituissa kanavissa kuten verkkopalvelut ja sometilit sekä TE-toimistot kautta maan ja työpaikan täyttämiseen liittyvä neuvonta
  • sopivien ehdokkaiden etsiminen ja esittely työnantajalle
  • työntekijöiden kouluttaminen suoraan työnantajan tarpeisiin yhteishankintakoulutuksella
  • kansainvälinen työnvälitys EURES-palvelut
  • mahdollisuus rekrytointitilaisuuksien järjestämiseen

Tieto avoimesta työpaikasta kannattaa julkaista Työmarkkinatori -verkkosivuille, jossa se tavoittaa laajasti aktiiviset työnhakijat.

Yrityspalvelun puhelinnumeromme on 029 504 4020.

Muutosturva

Muutosturvan tavoitteena on nopeuttaa ja helpottaa irtisanotun pääsyä uuteen työhön. Toimintamalli sisältää irtisanotun palkallisen vapaan uuden työn etsimistä varten, työnantajan tehostunutta tiedotusta, henkilöstön kanssa tehtävän toimintasuunnitelman ja TE-toimiston kanssa laadittavan työllistymissuunnitelman.

Muutosturvapalveluiden tavoitteena on nopeuttaa taloudellisista ja tuotannollisista syistä irtisanotun/lomautetun sekä määräaikaisesti lomautetun työntekijän pääsyä uuteen työhön.

Muutosturva-asiat Etelä-Savon TE-toimistossa:

Eija Ellonen, puhelinnumero 0295 044034

Sähköpostiosoite: eija.ellonen@te-toimisto.fi

Päivitetty 3.5.2022

Päivitetty: 10.11.2023