Työkykykoordinaattori tukenasi

Työkykykoordinaattorin tehtävänä on kehittää käytäntöjä ja luoda toimintamalli osatyökykyisten työllistymisen edistämiseksi ja työssä pysymisen mahdollistamiseksi.

Työkykykoordinaattori työnantajan tukena

Työkykykoordinaattori kannusta työnantaja- ja yritysasiakkaita huomioimaan osatyökykyiset varteenotettavina työnhakijaehdokkaina auttaen hahmottamaan osatyökykyisten työnhakijoiden työllistämisen mahdollisuudet ja tehtävät, joihin osatyökykyiset soveltuvat osana työyhteisöä.

Työkykykoordinaattori neuvoo myös jo olemassa olevan osatyökykyisen henkilökunnan työkykyasioissa.

Lisäksi työkykykoordinaattori informoi työnantajia osatyökykyisten työllistämiseen liittyvistä tukipalveluista, kuten palkkatuki, työolosuhteiden järjestelytuki ja työhönvalmennuspalvelut.

Työkykykoordinaattori työnhakijan tukena

Työkykykoordinaattori on osatyökykyisten työnhakijoiden palvelujärjestelmän asiantuntija, joka palvelee sekä työttömiä että työssä olevia työnhakijoita.

Työkykykoordinaattorilta saat apua, jos olet osatyökykyinen tai työkyky asettaa sinulle haasteita työelämässä. Koordinaattori etsii kanssasi yhdessä tilanteeseesi sopivia palveluja ja räätälöityjä ratkaisuja työllistymisen mahdollistamiseksi tai työelämässä pysymiseksi.

Etelä-Savon työkykykoordinaattoreina toimivat Mirja Hirvonen ja Raili Kaartinen

Otathan rohkeasti yhteyttä, olitpa sitten työnhakija, työnantaja tai yhteistyökumppani. Mietitään yhdessä paras ratkaisu tilanteeseesi.

  • Mirja Hirvonen, henkilöasiakaspalvelu, puh. 0295 044 066, mirja.hirvonen@te-toimisto.fi
  • Raili Kaartinen, henkilöasiakaspalvelut, monialainen palvelu                puh. 0295 044 059, raili.kaartinen@te-toimisto.fi


Lisätietoa Työmarkkinatori -sivulta:

Päivitetty: 02.11.2023