Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Etelä-Savon TE-toimiston toimipaikat Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa ovat auki perjantaihin 15.10.2021 klo 10.30 asti. Ma 18.10. alkaen palvelemme normaalein koronarajoituksin.

Etelä-Savon TE-toimiston toimipaikat Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa sekä yritysten puhelinpalvelut ovat auki kuluvan viikon perjantaihin 15.10.2021 klo 10.30 asti.

Palvelemme jälleen normaalisti toimipaikoissamme ma 18.10.2021 klo 9 alkaen niin, että

  • Mikkelin toimipaikka on avoinna ajanvarauksella tapahtuvaan asiakaspalveluun ja asiakirjojen jättämistä varten ma-pe klo 9–16 3 krs, lounastauko klo 12–13 , arkipyhien aattopäivät klo 9–15. Asiakirjoja voi jättää 3.kerroksen aulassa olevaan postilaatikkoon, infoon ja katutason rappukäytävässä sijaitsevaan postilaatikkoon.
  • Pieksämäen toimipaikassa on henkilökohtaista asiakaspalvelua vain ajanvarauksella. Yhteydenottopyyntölomakkeita ja paperisia työnhakijaksi ilmoittautumislomakkeita on aulassa asiakkaiden käyttöön. Asiakirjoja voi koko ajan jättää Savontie 20:n eli poliisitalon ulko-oven vieressä olevaan Etelä-Savon TE-toimiston, Pieksämäen toimipaikan postilaatikkoon.
  • Savonlinnan toimipaikassa on henkilökohtaista asiakaspalvelua vain ajanvarauksella. Yhteydenottopyyntölomakkeita ja paperisia työnhakijaksi ilmoittautumislomakkeita on aulassa asiakkai-den käyttöön. Asiakirjoja voi koko ajan jättää Olavinkatu 24. ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon.

Työttömyysetuutta (ansio-, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukia) koskevan asian vireillepano edellyttää työnhaun käynnistämistä tai työnhaun voimassa pitämistä.

Työnhaun voit käynnistää

Verkossa te-palvelut.fi Oma asiointipalvelussa, soittamalla TE-puhelinpalveluun tai asioimalla aukiolevassa TE-toimiston paikassa.

Oma asiointi -verkkopalvelussa voit

  • Ilmoittautua työnhakijaksi
  • Ilmoittaa työnhaun muutoksista
  • Jättää yhteydenottopyynnön asiantuntijalle
  • Jättää työpaikkailmoituksen

TE-puhelinpalvelut

  • henkilöasiakkaat 0295 025 500, avoinna klo 9.00–16.15 TE-puhelinpalvelusta saat opastusta ja neuvontaa verkkopalvelujen käyttöön.

Asiakirjojen toimittaminen


Postiosoite: PL 74, 50101 Mikkeli
kirjaamo.etela-savo@te-toimisto.fi

Asiointiin liittyviä viestejä voi Oma asiointi - palvelun lisäksi lähettää myös turvasähköpostilla. Viestiin voi liittää liitetiedostoja. Muista valita alasvetovalikosta Kirjaamo Etelä-Savo:

Jos sinun tarvitsee lähettää TE-toimistoon salassa pidettäviä viestejä ja liitetiedostoja, mutta sinulla ei ole mahdollista käyttää Oma asiointi -palvelua, voit lähettää viestisi käyttämällä ylläkuvattua turvasähköpostia.