Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Koronaan liittyvien kokoontumisrajoitusten nyt päätyttyä Etelä-Savon TE-palvelut tarjoaa asiakaspalvelua ja kumppanuusyhteistyötä myös kasvokkain terveysturvallisuutta noudattaen

Koronaan liittyvien kokoontumisrajoitusten nyt poistuttua myös Etelä-Savon TE-toimistossa on mahdollista palata henkilökohtaiseen kasvokkaiseen asiakaspalvelun. Aloitamme kasvokkaisen henkilökohtaisen asiakaspalvelun sekä kumppanuusyhteistyön terveysturvallisuutta noudattaen. Toukokuussa alkavassa uudessa asiakaspalvelumallissa jatkamme ja laajennamme henkilökohtaista, vahvaa asiakasohjausta kertoo johtaja Hanna Makkula Etelä-Savon TE-toimistosta. Noudatamme koko ajan viranomaisten ohjeita terveysturvallisuudesta, Makkula painottaa.

Asiakaspalvelua kasvokkain, puhelimitse ja etänä kaikissa toimipaikoissa ja kumppanien tiloissa

Etelä-Savon TE-toimiston kaikissa toimipaikoissa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa, sekä kumppanien toimitiloissa on henkilökohtaista, ajanvarauksella hoituvaa asiakaspalvelua terveysturvallisuutta noudattaen. Henkilöasiakkaiden palvelua on nyt siis kasvokkain, puhelimitse sekä etäyhteydellä.

Etelä-Savon TE-toimisto ohjaa asiakkaitaan monikanavaisesti hoidettaviin palveluihin eli kasvokkain, puhelimella ja etänä toteutettaviin yksilö- ja ryhmäpalveluihin.

Voit käyttää asiointiin Oma Asiointi-verkkopalvelua

Pyydämme asiakkaitamme käyttämään asioinnissa Oma Asiointi-palvelua TE-palvelut verkkosivuilta. Seuraamme koko ajan koronatilanteen kehitystä ja päivitämme asiointikäytännettä, jolla voimme taata terveydelle turvallisen asiakaspalvelun.

Työnhaun voi käynnistää myös aluehallinnon asiointipalvelussa sekä paperisilla lomakkeilla

Mikäli sähköinen asiointi ei ole mahdollista, työnhaun voi käynnistää toimipaikoissa olevilla lomakkeilla ja aluehallinnon yhteisellä asiointipalvelulla. Tällä linjauksella varmistetaan sitä, että kaikkien asiakkaiden työttömyysturva pystytään hoitamaan kaikissa tilanteissa.

Toimipaikoissa on postilaatikoita, joihin asiakirjoja voi jättää

Asiakkaat voivat koko ajan jättää asiapapereitaan toimitilojen ulko-ovien vierissä oleviin postilaatikoihin Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Mikkelissä toimipaikassa Jääkärinkatu 14:ssä postia voi jättää aulan infoon ja aulan postilaatikoihin toimitilojen aukioloaikoina klo 8–16.

Käytäthän turvapostipalvelua, jos lähetät sähköpostia TE-palveluihin

Jos et voi asioida sähköisten palvelujemme kautta, voit tarvittaessa käyttää luottamuksellisten viestien lähettämiseen turvapostia. Tarvitset tähän käytössäsi olevan oman sähköpostiosoitteen. Palvelun pudotusvalikosta voit valita vastaanottajaksi haluamasi viraston kirjaamon. Tarvittaessa voit liittää viestiin myös liitetiedostoja.

Huom: yllä kuvattu palvelu ei toimi internet explorer selaimella

Lisätietoja:

Hanna Makkula, johtaja, puh. 0295 044 004, Etelä-Savon TE-toimisto