Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti on uudenlainen palvelumalli, joka antaa tehokasta tukea yrittäjyyttä suunnitteleville ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimiville. Tarkoituksena on mahdollistaa yrittäjyyden aloittaminen, yrityksen perustaminen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittäminen.

Palvelun tarkoituksena on antaa juuri sinulle sopivaa apua yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen – tai vaikka auttaa vain kartoittamaan, olisiko sinusta yrittäjän saappaisiin. Toiminta perustuu palvelutuottajien verkostoon, joista saat valita juuri sinulle sopivaa neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti.
Yritystoiminnan kehittämisen ja yrityksen perustamisen lisäksi palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja. Seuraamalla tiedotustamme saat tarkempaa tietoa palvelun käytöstä ja siihen hakeutumisesta.
Yrittäjyysbuusti kuuluu Pirkanmaan Kasvubuusti -hankkeeseen. Hankkeessa pilotoidaan uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Hanketta rahoittaa yhdessä työ- ja elinkeinoministeriö, Pirkanmaan ELY-keskus ja Pirkanmaan TE-toimisto.
Kesällä avattuun Yrittäjyysbuusti –palveluun on löytänyt tiensä jo 400 asiakasta ja he ovat antaneet erinomaista palautetta palveluista. Asiakkaat ovat ottaneet uuden palvelun lämpimästi vastaan ja kokevat saavansa sen avulla täsmäapua yrittäjyyden moninaisiin haasteisiin.

Yrittäjyybuustin palvelut löydät osoitteesta www.palvelualusta.fi

Lisätietoja

Lisätietoa Kasvubuustista löydät osoitteesta www.kasvubuusti.fi

Lisätietoa Yrittäjyysbuustista saat myös sähköpostitse osoitteesta yrittajyysbuusti@te-toimisto.fi

Oma
asiointi