Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti on ainutlaatuinen palvelumalli, jolla tuetaan yrittäjyyttä suunnittelevien pyrkimyksiä ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineiden liiketoimintaa. Palvelun mahdollistaa yrittäjyyden aloittamisen, yrityksen perustamisen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittämisen.

Palvelumallin tarkoituksena on antaa tilanteeseesi sopivaa apua yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen. Toiminta perustuu palvelutuottajien verkostoon, joiden joukosta voit valita juuri sinun tilanteeseesi sopivaa neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti. Yritystoiminnan kehittämisen tai yrityksen perustamisen lisäksi palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja. 

Kuinka mukaan?

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, valmistumisvaiheessa oleva opiskelija tai yrittäjänä toimiva.

Yrittäjyysbuustiin hakeudutaan mukaan palvelualusta.fi -sivuston kautta. Palvelun voi aloittaa, kun olet ilmoittautunut TE-palveluiden asiakkaaksi ja sopinut asiasta TE-toimiston kanssa. Varsinaisen aloituspäivän sovit henkilökohtaisesti valitsemasi palveluntarjoajan kanssa. Jos olet jo TE-palveluiden asiakas, voit ilmoittautua palveluun suoraan palvelualusta.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

Yrittäjyysbuustia käyttäneet asiakkaamme ovat antaneet palvelusta erinomaista palautetta. Palveluiden avulla on saatu täsmäapua yrittäjyyden moninaisiin haasteisiin.

Yrittäjyysbuusti sai alkunsa Pirkanmaan Kasvubuusti -hankkeesta, jossa uusia palveluja toteutettiin yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Buustia rahoittaa yhdessä työ- ja elinkeinoministeriö, Pirkanmaan ELY-keskus ja Pirkanmaan TE-toimisto. Lisätietoa Yrittäjyysbuustista saat halutessasi myös sähköpostitse osoitteella yrittajyysbuusti@te-toimisto.fi.

Sivu päivitetty 5.4.2023

Päivitetty: 18.08.2023