null Työnantaja, oletko kiinnostunut kansainvälisen työvoiman palkkaamisesta?

Jos olet työnantaja ja kiinnostunut kansainvälisten tai maahanmuuttotaustaisten työntekijöiden palkkaamisesta, tutustu Työmarkkinatorilla sijaitsevaan Work in Lapland -sivustoon!

Teemasivulle on koottu tärkeää tietoa liittyen alueella ja yleisesti Suomessa työskentelyyn. Sisällön kohdeyleisönä ovat kansainväliset osaajat, jotka harkitsevat tai suunnittelevat muuttoa Lapin alueelle työn perässä. Teemasivu kokoaa tärkeimmät tietolähteet yhteen paikkaan, jolloin tiedon äärelle pääsee helpoiten.

Teemasivulla tullaan myös esittelemään alueen työnantajia, jotka ovat valmiita rekrytoimaan alueelle saapuvaa työvoimaa. Alueen työnantajat voivat ilmoittautua mukaan osaksi teemasivua lähettämällä tietonsa Webropol-kyselylomakkeen kautta, joka löytyy teemasivun osioista Jobs and employers in Lapland ja Palvelut työnantajille rekrytointien tukena.

Lapin teemasivujen sisältö on pääosin englanniksi, koska kohdeyleisönä ovat kansainväliset osaajat ja työnhakijat. Työnantajille suunnattu osio on laadittu suomeksi.

Work in Lapland -teemasivu (tyomarkkinatori.fi)

Päivitetty: 06.11.2023