Valmennukset

Lapin TE-toimistolla on runsas valikoima valmennuksia, joista voit valita tarpeisiisi sopivat! Valmennuksiamme ovat verkossa toteutettava NonStop – työnhakuvalmennus, työnhakuvalmennus, yrittäjyysvalmennukset sekä uravalmennukset.

Verkossa toteutettava NonStop - työnhakuvalmennus on henkilökohtaisesti räätälöitävä valmennuskokonaisuus, jossa laaditaan yksilöllinen suunnitelma valmennuksesi sisällöstä ja saat ohjausta tarpeesi mukaan. Laadit myös työnhakusuunnitelman, joka ohjaa työnhakuasi eteenpäin valmennuksen jälkeen.

Kompassi-valmennuksiin sisältyy työnhaku- ja/tai uravalmennusta. Kompassi-valmennus räätälöidään yksilöllisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden, kesto vaihtelee 5-40 pv. Valmennus koostuu sekä ryhmätapaamisista että yksilöllisestä ohjauksesta. Valmennuksen aikana voidaan toteuttaa myös työelämäjaksoja (työnäyttö, työkokeilu). Kompassi-valmennus on tarkoitettu Lapin TE-toimiston työttömille työnhakijoille.

Monipuoliset yrittäjyysvalmennukset antavat valmiuksia ja vinkkejä yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan pyörittämiseen.

Myös Lapin ELY-keskus tarjoaa yrittäjille erilaisia valmennuksia ja kursseja.

ELY-keskuksen tapahtumakalenteri (ely-keskus.fi)

Lisätietoja valmennuksistamme ja ilmoittautumisohjeet saat vasemmalta löytyvistä linkeistä. Etsi joukosta omaa tarvettasi parhaiten vastaava palvelu ja ilmoittaudu mukaan!

Oma
asiointi