Valmennukset

Lapin TE-toimistolla on runsas valikoima valmennuksia, joista voit valita tarpeisiisi sopivat! Valmennuksiamme ovat verkossa toteutettava NonStop – työnhakuvalmennus, työnhakuvalmennus, yrittäjyysvalmennukset sekä uravalmennukset.

Verkossa toteutettava NonStop -työnhakuvalmennus on henkilökohtaisesti räätälöitävä valmennuskokonaisuus, jossa laaditaan yksilöllinen suunnitelma valmennuksesi sisällöstä ja saat ohjausta tarpeesi mukaan. Laadit myös työnhakusuunnitelman, joka ohjaa työnhakuasi eteenpäin valmennuksen jälkeen.

Työnhaun starttipaketti nuorille on työnhaun alkuvaiheeseen suunniteltu valmennuskokonaisuus, jonka kautta saat tietoa TE-toimiston käytännöistä, opastusta TE-toimiston kanssa asioimisessa sekä vinkkejä työnhakuun.

Kompassi-valmennuksiin sisältyy työnhaku- ja/tai uravalmennusta. Kompassi-valmennus räätälöidään yksilöllisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden, kesto vaihtelee 5-40 pv. Valmennus koostuu sekä ryhmätapaamisista että yksilöllisestä ohjauksesta. Valmennuksen aikana voidaan toteuttaa myös työelämäjaksoja (työnäyttö, työkokeilu). Kompassi-valmennus on tarkoitettu Lapin TE-toimiston työttömille työnhakijoille.

Kuljetusalalle valmentavien uravalmennusten tavoitteena on antaa perusvalmiuksia, kuvata tämän päivän kuljetusalan vaatimuksia ja työskentelytapoja, logistiikka-alan vetovoiman kasvattaminen sekä alasta kiinnostuneiden henkilöiden lisääminen.

Monipuoliset yrittäjyysvalmennukset antavat valmiuksia ja vinkkejä yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan pyörittämiseen.

Myös Lapin ELY-keskus tarjoaa yrittäjille erilaisia valmennuksia ja kursseja.

ELY-keskuksen tapahtumakalenteri (ely-keskus.fi)

Lisätietoja valmennuksistamme ja ilmoittautumisohjeet saat vasemmalta löytyvistä linkeistä. Etsi joukosta omaa tarvettasi parhaiten vastaava palvelu ja ilmoittaudu mukaan!

Oma
asiointi

Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu
Yritys-Suomi -puhelinpalvelu

Tutustu yrityspalveluihin osoitteessa suomi.fi

Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)