Aloittava yrittäjä

Tietoa aloittavan yrittäjän palveluista saat TE-palvelujen valtakunnallisilta sivuilta.

Ota yhteyttä

Lapin TE-toimiston aloittavan yrittäjän palveluiden yhteystiedot löydät esitteestämme.

Työnantajapalveluiden yhteystiedot.

Tietoa yrityksen perustamisesta

Suosittelemme aloittavia yrittäjiä tutustumaan Yritys-Suomi -sivustoon, josta saat monipuolisesti tietoa yrityksen perustamisesta ja seudullisista palveluista.

Oma Yritys-Suomi on käyttäjän profiilitietojen mukaan rakentuva verkkopalvelu yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan liittyvien tehtävien hoitamiseen.

Starttiraha

Starttirahan tarkoituksena on tukea aloittavaa yrittäjää toiminnan alkuvaiheessa. Lue lisää starttirahan hakemisesta Lapin TE-toimiston ohjeesta. Ohjeesta näet myös starttirahan asiantuntijoiden yhteystiedot.

Startti Plus

Lapin TE-toimisto tarjoaa uusille, starttirahalla aloittaville yrittäjille maksutonta Startti Plus -palvelua jossa yrittäjä saa tukea ja sparrausta sekä konkreettisesti kirjallisen asiantuntija-arvion toimenpidesuosituksineen oman yritystoimintansa kannattavuuden, kasvun sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi.

Yrittäjyyskoulutus

Lapin TE-toimisto järjestää yhteistyössä eri kouluttajatahojen kanssa yrittäjyyskoulutusta aloittaville yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville. Lisäksi Lapin ELY-keskus järjestää yrityksille erilaisia koulutuksia.

Kaikki yrittäjyysvalmennukset- ja koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Uusyrityskeskus

Uusyrityskeskusverkosto tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille.