Työkykypalvelut

Lapin TE-toimisto tarjoaa palvelua työkykyasioissa työnantajille ja työnhakijoille. Toiminnassa on vahvasti mukana verkoston ja kumppaneiden kanssa tehtävä yhteistyö.

Työnhakijalle

Työnhakijana voit saada TE-palveluista työkykykoordinaattorin ohjausta sopivien työpaikkojen ja työtehtävien sekä koulutuksen löytymiseksi. Lisäksi voit saada työkyvyn selvittelyä työllistymisen tueksi ja opastusta tarvittaessa tarkempiin työkyvyn arvioinnin ja kuntoutuksen palveluihin (esim. terveydenhuolto, KELA, eläkevakuuttajat). Työkykykoordinaattorin kanssa voit suunnitella omiin työllistymisen tavoitteisiisi sopivat palvelukokonaisuudet työkykykoordinaattorin tuen lisäksi.

Työnantajalle

Työnantajana voit saada TE-palveluista työkykykoordinaattorin tueksesi työntekijöiden työkykyasioihin liittyen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi osatyökykyisen työntekijän rekrytointi, hänen työssä jatkaminen tai työssä tapahtuvat muutostilanteet. Kun työkykyasiat tai työn räätälöinnin seikat osatyökykyisen työntekijän kohdalla askarruttavat, työkykykoordinaattori on tukenasi ratkaisemassa työkykyyn liittyviä asioita. Työkykykoordinaattorin kautta voit saada tietoa palkkaukseen liittyvistä tai työolosuhteiden järjestelyyn liittyvistä taloudellisista tuista. Voit saada myös ohjausta ja tarvittavaa seurantaa työn arjen sujumiseksi.

Verkostolle

Verkostolle TE-palveluiden työkykypalvelut tarjoavat yhteistyökumppanin osatyökykyisten työllistämisen edistämisessä. Verkostona voimme jakaa sekä hyödyntää toistemme osaamista ja tietoa työnhakijoiden ja työnantajien tavoitteiden saavuttamisessa. Yhdessä voimme luoda joustavia toimintakäytäntöjä ja kehittää palveluita.

Yhteystiedot:

Katja Hannula
Työkykykoordinaattori, työnhakijat
Puh: +358 295 039 763
S-posti: katja.hannula@te-toimisto.fi

Johanna Sirviö
Työkykykoordinaattori, työnantajat
Puh: +358 295 037 070
S-posti: johanna.sirvio@te-toimisto.fi

 

​​

Päivitetty: 18.08.2023