Työhönvalmennus

In English

Mahdollistaako osaamisesi ja ammattitaitosi työllistymisen, mutta tarvitset henkilökohtaista tukea työnhaussa ja osaamisesi markkinoinnissa? Työhönvalmentaja toimii tukenasi työnhaussa ja auttaa nostamaan osaamisesi ja vahvuutesi parhaiten esiin. Tarvittaessa saat myös tukea työsuhteen alkuvaiheeseen. Palvelu räätälöidään aina yksilöllisen tarpeen ja tilanteen mukaan.

Sisältö

Työhönvalmennus alkaa osaamisen ja ammattitaidon kartoituksella. Arvioinnissa käytetään erilaisia kartoitusmenetelmiä, joiden avulla tunnistetaan myös erityistaidot ja piilo-osaaminen. Työhönvalmentajan tuella laaditaan työnantajien mielenkiinnon herättävä brändi-CV sekä henkilökohtainen palvelusuunnitelma, johon kirjataan työhönvalmennukselle sovitut toimenpiteet, tavoitteet ja aikataulu.

Työhönvalmennus tähtää työllistymiseen, jolloin keskiössä ovat sopivien työnantajien kartoittaminen ja kontaktoiminen. Valmennuksen aikana tehdään vähintään 1–3 yrityskäyntiä. Työhönvalmentaja kannustaa ja toimii työnhaun sparraajana sekä tarvittaessa toimii työelämäopastajana ja tukena mm. työelämän pelisäännöissä. Työhönvalmentajan tapaamiset järjestetään lähi- ja etätoteutuksina ja valmennuksen kokonaiskesto on enintään kolme kuukautta. Lisäksi valmennuksessa on mahdollisuus suorittaa joitakin työelämässä tarvittavia kortteja/passeja.

Palveluntuottajat

Eezy Työllisyyspalvelut

Spring House Oy

  • Esitteet tulossa

Ilmoittautuminen

Tutustu palveluntuottajien esitteisiin, verkkosivuihin ja videoihin. Valitse mieleisesi palveluntuottaja ja ilmoittaudu mukaan.

Ilmoittautuminen ja palveluntuottajan valinta (webropolsurveys.com)

Jos tarvitset lisätietoja palvelusta tai ilmoittautumisesta, voit jättää yhteydenottopyynnön Oma asiointi -verkkopalvelun kautta.

 

Job coaching

Our job coaching is also available in english. A job coach will guide and support you personally in searching for a job and finding employment.

More information about the job coaching (tyomarkkinatori.fi)

Content

  • Assessment of skills and competence
  • Creating a personal brand CV
  • Personal service plan
  • Identifying and contacting suitable employers
  • At least 1–3 company visits
  • Opportunity to obtain some work-related certificates/passes

Service providers

Eezy Työllisyyspalvelut

Spring House Oy

  • Brochure coming

Registration

Take a look at the brochures, websites and videos of the service providers. Choose the service provider you like and sign up.

Registration (webropolsurveys.com)

If you need more information about the service or registration, you can leave a contact request via E-services.

Päivitetty: 29.02.2024