Yhteistyökumppaneille

Lapin ELY-keskus julkaisee kuukausittain työllisyyskatsauksen alueen työllisyystilanteesta, josta ilmenevät työllisyysluvut sekä avointen työpaikkojen määrät Lapin alueella.

Ammattien työmarkkinanäkymistä Lapissa on käytettävissä tietoa kolmella eri aikajänteellä:

Lisäksi poikkeusajan työllisyydestä on tarjolla viikkoseuranta, johon päivitetään ajankohtaista tietoa TE-toimiston työttömistä työnhakijoista ja alkaneista työttömyys- ja lomautusjaksoista kunnittain.

Nuorisotakuu on yksi hallituksen kärkihankkeista ja myös Lapin TE-toimisto työskentelee päivittäin nuorisotakuun parissa.

Lapin luotsi kokoaa tilastotietoa, tutkimuksia ja asiantuntjoiden näkemyksiä maakunnan tulevaisuuden hahmottamiseksi

Kumppanuusinfot

Lapin työ- ja elinkeinotoimisto on muuttanut aiemmat kuntainfot kumppanuusinfoiksi. Ensimmäinen info järjestettiin toukokuussa ja toinen järjestetään joulukuussa.

16.1.2020 klo 13.00 Kumppanuusinfo: Tulevat muutokset TE-palveluissa, uudet valmennukset ja koulutukset sekä tietosuoja. 

24.5.2019 klo 13.00 Kumppanuusinfo: Osaavan työvoiman saatavuus - rekrytointipalvelut niin kotimaan kuin ulkomaan rekrytointiin.

Kuntainfot

Lapin työ- ja elinkeinotoimisto järjestää alueensa kunnille informaatio- ja keskustelutilaisuuksia ajankohtaisista asioista.

24.4.2020 kuntainfon materiaalit:

Infojen materiaalit löytyvät kokonaisuudessaan Työllisyysasiat - Lappi Teams-ryhmästä. Jos et ole vielä saanut kutsua ryhmään, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen: tiedotus.lappi@te-toimisto.fi.

7.4.2020 kuntainfon materiaalit:

Materiaalit löytyvät Työllisyysasiat - Lappi Teams-ryhmästä.

 

Lapin TE-toimiston johto

Tiina Keränen, johtaja

Kaija Kukkola, palvelujohtaja
Työnvälitys- ja yrityspalvelut

Tero Hyttinen, palvelujohtaja
Osaamisen kehittämisen palvelut

Johdon sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Lisätietoja palvelulinjojen palveluista ja vastuualueista saat valtakunnallisilta sivuilta

Sivu päivitetty 3.8.2022