Työnhakija

Työkykykoordinaattori toimii osatyökykyisen työnhakijan tukena työllistymisen edistymisessä. Hän on ns. tulkki asiakkaan ja palvelujärjestelmien välillä huolimatta siitä onko asiakas työtön, työssä oleva, osatyökyvyttömyyseläkkeellä, yrittäjänä, koulutuksessa tai tilanne on jokin muu.

Työllistymisesi edistämiseksi ja työssä pysymisesi varmistamiseksi työkykykoordinaattori etsii yhdessä sinun ja verkoston kanssa tilanteeseesi sopivia palveluja ja mahdollisia ratkaisuja. Hän suhtautuu sinuun arvostavasti, keskittyy osaamiseesi ja vahvuuksiisi sekä pyrkii poistamaan työelämän esteitä ja rakentamaan mahdollisuuksia niin, että pystyt jatkamaan työelämässä terveydellisistä rajoitteistasi huolimatta.

Kanssasi tehdään laajempi selvitys tilanteestasi sekä jatkosuunnitelma.  Mietitään yhdessä keinoja esim. työllistyä edelleen ammattiasi vastaaviin tehtäviin, vaihtaa työn kuvaa tai kouluttautua osaamisesi vahvistamiseksi ja päivittämiseksi. Yhdessä keskustelemme käytännönläheisesti siitä, mitä työtä sinä voisit tai pystyisit jatkossa tekemään ja mitä reittiä pitkin tähän tavoitteeseesi pääset. Käymme yhdessä tutustumassa alueen työnantajiin ja siellä mahdollisiin vaihtoehtoisiin tehtäviin.

Kanssasi räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivat palvelut sekä ratkaisut.

Yhteystiedot:
Työkykykoordinaattori Katja Hannula
Puh: +358 295 039 763
S-posti: katja.hannula@te-toimisto.fi

Päivitetty: 18.08.2023