Työnhaun ohjaus, verkkoluennot ja valmennukset

Ilman ajanvarausta tapahtuvassa asioinnissa saat neuvoja ja opastusta työnhaun ohjaajilta. Työnhaun ohjaajat opastavat sinua esimerkiksi verkkopalveluiden käytössä, työnhakijaksi ilmoittautumisessa, työpaikkojen etsimisessä ja työttömyysturvan vireille saattamisessa. Työnhaun ohjaajilla ei ole oikeuksia asiakastietoihin eivätkä he voi tehdä työvoimapoliittisia lausuntoja.

Työnhaun ohjausta saat normaalisti käyntiasiointisi yhteydessä Tampereella, yksilö- ja verkko-ohjauksena sekä työnhaun verkkoluentojen ja valmennusten kautta. Työnhaun ohjaus Pirkanmaan kunnissa toteutetaan yksilöohjauksena, johon varataan aika ennakkoon.

Työnhaun ohjausta voidaan aina toteuttaa verkossa tai puhelimitse. Pidäthän verkkopankkitunnukset ja henkilöllisyystodistuksen mukanasi asiointisi onnistumiseksi.

Voit sopia sinulle sopivimman työnhaun ohjauksen tavan

  • puhelimitse numerosta 040 631 2067,
  • sähköpostitse osoitteella pirkanmaa@springhouse.fi tai
  • käyntiasioinnin yhteydessä.

Työnhaun ohjaus verkossa

Työnhaun ohjaus verkossa on pidempikestoinen työnhaun valmennus, jonka avulla saat ryhmävalmennuksiin ja verkkoluentoihin verrattuna tiiviimpää ja yksilöllisempää työnhaun tukea.

Verkko-ohjauksen aikana osallistut työnhaun valmennusryhmien verkkototeutuksiin ja saat lopuksi käyttöösi konkreettisen työnhakusuunnitelman. Yhdestä kahteen kuukautta kestävän valmennuksen aikainen yhteydenpito toteutetaan pääosin sähköpostin, puhelimen tai videopuheluiden välityksellä.

Työnhaun verkkoluentoja ja valmennuksia

Löydät tietoa tulevista verkkoluennoista Tapahtumakalenterista.

​​

Päivitetty: 21.11.2022